Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Attack on Titan

Ohooo ilk sayıları açıp baksan iyice soğursun. Yıllar geçtikçe İsayama'nın çizimleri de güzelleşiyor. Özellikle 50. sayıdan sonraki çizimleri benim çok hoşuma gidiyor.
Manga dediğinin ana meselesi çizim ya :D O yüzden sevmiyorum öyle. Animelerde bile kötü animasyon ve çizim itiyor beni bazen.

Ama iyi ki animesi var ve bu kadar güzel. Yoksa o mangayı her türlü okumak durumunda kalırdım tabi :)

Manga dediğinin ana meselesi çizim ya :D O yüzden sevmiyorum öyle. Animelerde bile kötü animasyon ve çizim itiyor beni bazen.

Ama iyi ki animesi var ve bu kadar güzel. Yoksa o mangayı her türlü okumak durumunda kalırdım tabi :)
Animelerde animasyon ve çizim daha önemli tabii ama mangalarda çizimin o kadar da önemli olmadığını düşünüyorum. Çizimi çok güzel olmadan da kaliteli içerik sunmuş ve büyük kitlelere ulaşmış seriler mevcut, One Piece de onlardan biri. Oda'nın çizimi çok da iyi sayılmaz ama 20 senede geliştirdi bir nebze. İsayama'nın kendine has, ayırt edici bir çizimi var ve bu beni seriye daha kolay bağlıyor.

Animesi mangasından iyi olan çok az seri vardır ve bence SnK onlardan biri. Sadece müzikleri bile insana seriyi tekrar tekrar izlettirir.

Çok güzel bir asmv olmuş. Hayatın anlamını, cesareti, fedakarlığı ve zaferi Isayama'nın ne kadar da güzel işlediğini göstermiş.

Animede güncel olmayanlar bakmasın.

Erwin "Scream my soldiers! Rage my soldiers! Fight my soldiers!" sahnesini animedeki halinden daha başarılı buldum.

Her seyi en ince ayrintisina kadar dusunup ona gore plan yapiyor. Anime'nin filozof karekteri desem pekte haksız sayilmam :D

Hanji'de öyle ama Erwin'den ögrenecegi cok sey var ama Hanji'yi daha cok seviyorum :D
Hange aslında çok orjinal bir karakter ve özellikleri bakımından Erwin'den çok farklı.
Animatörler onu titan freak olarak işleyip bazı özellikleri mangadan almadan animeye uyarlamışlar.

Ama Hange'yi sevdin madem. Ben de seni sevdim. Güzel tercih. :good:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık