Sanmıyorum ama bilmiyorum da.Shingeki panellerdeki arka planlar kısmında daha ileri bir seviye.
Sanmıyorum ama bilmiyorum da.Shingeki panellerdeki arka planlar kısmında daha ileri bir seviye.
Bence hikaye ve karakterler açısından bakılırsa one piece'i sollar.Oda başka. O arkaplanı dolduruyor. Shingeki öyle mi? Ne vadettiğine bakmak lazım. Gerçi aksiyonu dandikse okuyucuya sıkıcı geliyor olabilir. Ben hikâyeye önem verdiğimden çizimleri çok takmıyorum.
Yalnız burası senin için mayın tarlası kardeş. Biz burada 3. Sezon tartışıyoruz.Şuan ilk sezonu bitirdim yeni başlamış biri olarak. Savaş sahnesi umrumda degil açikcası. Ilk sezondan derin anlamlar iceren sozler,karekterlerin uygunsallığı ve uyumu,hikaye yönunden cokca beklentilerin ustunde karsiladigi bir anime olarak nitelendiriyorum suanlik.
Ne.Bence hikaye ve karakterler açısından bakılırsa one piece'i sollar.
Em azından bir denge, bir derinlik var.
Ciddiyim.
Senin yorumundur, saygı duyarım.Ciddiyim.
Hiçbir karakterine boş boş harcamıyor. Bütün dünyası esas karakterlerinden ibaret değil. Yan karakterler de bile o "gerçek insan"ı görebiliyorsun.
He Oda kadar çok karakteri yok belki ama Oda senaryo için baş karakterini bile harcayabiliyor yeri geldiğinde.
Böyle sinir bozucu saçmalıklar yok bu seride.
3.sezonu izledin mi ?2 sezon tam anlamıyla heyecanlı ve soluksuz geçiyor. Yani sıkılmadan izlediğim birkaç animeden biri oluyor. Biraz kendimce abartıyor olabilirim ama düşüncelerim bu şekilde. Etkileyici bir seri.
Yok, suan 2 sezon ve 10bolumdeyim.3.sezonu izledin mi ?
Benim en sevdiğim animedir kendisi. Yani gel beraber abartalım sıkıntı yok2 sezon tam anlamıyla heyecanlı ve soluksuz geçiyor. Yani sıkılmadan izlediğim birkaç animeden biri oluyor. Biraz kendimce abartıyor olabilirim ama düşüncelerim bu şekilde. Etkileyici bir seri.
Spoiler yemekten zevk almıyorsan kaç bu konudan güncele gelene kadar.Yok, suan 2 sezon ve 10bolumdeyim.
Yorum için teşekkürler. Abartalım/Abartacagız.Benim en sevdiğim animedir kendisi. Yani gel beraber abartalım sıkıntı yok