Sezonu geçtim, genel olarak en iyilerinden bence. Çok kaliteli bir iş.Sezon araya girerken o sahneden kesitler koymuşlardı ending'e güzel duruyordu. Umarım bölüm içinde de güzel olur. AoT şu an sezonun en iyisi zaten.
Sezonu geçtim, genel olarak en iyilerinden bence. Çok kaliteli bir iş.Sezon araya girerken o sahneden kesitler koymuşlardı ending'e güzel duruyordu. Umarım bölüm içinde de güzel olur. AoT şu an sezonun en iyisi zaten.
Bütün o yazdıkların hava civa.Babası ile aynı olmasına ihtiyacı da yok zaten, babasına körü körüne bağlı olsaydı bugün ne Beast Titan'ın taşıyıcısı olurdu ne de Eren bir Shifter olurdu hatta Eren hiç varolmazdı. İnsanlar Zeke ve yaşadıkları hakkında oturup iki dakika düşünmeden direkt "Geberse de kurtulsak" diye laflar edince kusura bakma ki biraz sinirleniyorum. Zeke babasından hiç baba sevgisi görmedi, bir insan gibi değil de bir silahmış, zafere ulaştıracak bir anahtarmış gibi davranıldı, ki Zeke'in adı da Almanca "zafer" anlamına gelen "Sieg"den geliyor, sadece Xaver'den baba sevgisi görebildi. Zeke'in babasının da yaşadıklarından ötürü bu düşüncelere sahip olması doğal ama bu düşüncelere o kadar körü körüne bağlıydı ki manipüle edildiğini fark edemedi, Baykuş'un onlara yolladığı "gerçek" tarihin de tıpkı Marley'in tarih kitaplarındaki gibi taraflı olduğunu unutmayalım.
Xaver'in de yaşadıkları zaten herkesi etkilemiştir, bu nedenle bu dünyaya gelip de acı ve hüzün yaşayıp ikinci insan muamelesi görüp bir silah gibi kullanılıp can almaya zorlanmaktansa hiç varolmamayı düşünmeleri gayet normal. Yine de kalkıp da bütün Eldialılar ölsün diye uğraşmıyor, genlerini değiştirerek üremelerini engellemek ve zamanla ırkın dünyadan silinmesini istiyor. Eren ise hayatı boyunca duvarın dışını merak etti, duvarların içinde "esir"miş gibi hissetti, gerçek tarihi öğrenince de asıl düşmanlarını ortadan kaldırana kadar da durmamayı ve herkesi özgür yapmayı amaçlaması oldukça doğal.
[./SPOILER]
Kısaca kim ne derse desin, Zeke bu seride en iyi yazılıp işlenmiş karakterlerden biridir.
Bütün o yazdıkların hava civa.
Bu adam son iki bölümdür onlarca insanı zevk ala ala, oyun oynayarak acımasızca katletti. Hatta bir ara olayı neredeyse hayatta kalmaya çalışan insanlarla kişisel meselesi haline getiriyordu. (Taşı toz haline getirdiği sahne.)
Anlatabiliyor muyum? Banane bahanesinden. Ki kabul edilir bir şey de değil zaten. Koca adam.
Yani lafımın arkasındayım hala. Gebereceği günü zevkle bekliyorum. Yanında onun gibi düşünenleri de götürürse niye götürdü demem. Benim gözümde hepsi ruh hastası çünkü. Ama tabi kimsenin gerekçesinin bu adam kadar kabul edilemez olmadığı da bir gerçek.
Kaldı ki bu serideki bütün karakterler güzel işleniyor. Bunun konumuzla ne alakası var?
"Ufff, onlarca insan var. Hadi hayatlarıyla oynayayım."Zeke Eldialılar için ölümü bir kurtuluş olarak görüyor. Acı çektikleri bu dünyadan sonunda kurtuldukları için doğal olarak onlar için seviniyor.
Ayrıca çoğu karakter çok iyi işleniyor evet ama Zeke "en iyi" işlenmiş 4 karakterden biri.
Ben gogoanimeden izliyorum. Ama evet Türkçe altyazıları çok iyi. Geçen haftaya kadar ben de türkanimeden izliyordum.Bir seri birisinin gözünde en iyisi olabilir ya da dört dörtlük ne bileyim mükemmeldir yani o kişiye göre. De arkadaş bunu her bölümde hatırlatmayı nasıl başarıyorsunuz ya hastasıyım bu serinin.
Ah bi de şu güzelim animeleri merdiven altı izleme kepazeliğini yaşamak zorunda kalmasaydık iyiydi. Çabuk yükleyen anizm'den geçen hafta izlemiştim bekleyemeyip sonra aşırı pişman oldum bok gibiydi çeviri. Bu hafta dedim sabredeyim de yine türkanime'den devam ederim, hala gelmemiş bile Gelse de yine amatör çeviriler onlar da anca vasat oluyor ya neyse. İngilizce de izlerim sıkıntı yok ama o siteler de hiç farklı değil ki. Hayır parasını verip adam gibi izleyeyim istiyorum İngilizce, Türkçe fark etmez ama o da imkansız anasını satayım! Coğrafya kaderdir. (tabi bu kader bize has değil dünyanın büyük çoğunluğu da bu aynı kaderi çekiyor )
Bi kere daha izledim bölümü ya Hem çift dikiş yapınca vasat çeviriler de birbirini kolluyor böylece
KissAnime'nin yan sanayisi gibi duruyor Artık iyi bir yabancı anime sitesi bulmak çok çok zor. Barındırmazlar, sektörleşme olduğu için.Ben gogoanimeden izliyorum. Ama evet Türkçe altyazıları çok iyi. Geçen haftaya kadar ben de türkanimeden izliyordum.
Öyle mi?KissAnime'nin yan sanayisi gibi duruyor Artık iyi bir yabancı anime sitesi bulmak çok çok zor. Barındırmazlar, sektörleşme olduğu için.
Bunlar çeviri grupları değil zaten sadece akış sağlıyor. Çeşitli çeviri grupları olur bi sitede genelde bir seri için. Türkanime'nin kendi ekibi de var ama ayrıca bunun için TAÇE diye. Ben de çok hakim değilim ama bana en kaliteli de bu kendi çevirdikleri gelmişti.Öyle mi?
Ben o kadar hakim değilim. Çeviriler bana o kadar fena gelmiyor ama Japonca bilmediğim gerçeğini göz önünde bulundurursak sanırım benim lafımın bir anlamı kalmıyor.
Turkanime nereden çeviriyor?