İdare bile edemiyor yani o derece?Soundtrack ve anime kalitesi çok farkettiği için aylar önce mangayı bıraktım. Mangası irade eder ama anime’nin yanından geçemez.
One piece’de tam tersi
117. Sayı çıktı en son.Şu an manga kaçıncı bölümde ?
Yok ya. Genel olarak rahatsızız. Sadece görüntü değil, ebatlarda bile sorun var. Muhtemelen bu şekilde daha kolaylarına geliyor çünkü diğer kısımları yapmak çok zaman alıyor olmalı.Son bölümlerde animasyon kalitesi bozuldu biraz. Tek bana mı batıyor, acaba şu Colossal Titan'ın animasyonu?
Baya fark var lan animeyle. Mangasına da başlarım ben bunun herhalde117. Sayı çıktı en son.
Aslında pek yok ya. 4. Sezonun ne zaman çıkacağına göre başla bence.Baya fark var lan animeyle. Mangasına da başlarım ben bunun herhalde
Aslında pek yok ya. 4. Sezonun ne zaman çıkacağına göre başla bence.
Aklım hala armin’de o yüzden öyle yazdımİdare bile edemiyor yani o derece?
Yalnız saygı duydum. Manganın içinde bulunduğu durumda sırf animesi daha güzel diye bırakabildiysen bravo.
Zira bu sezondan sonra çok ciddi bir ara bekliyorum ben. 4. Sezon son olur muhtemelen ve bence 24 bölüm yetmeyecektir.
Bayağı bekleyeceksin.
Bence cesaret kavramını işlemeye çalıştı İsayama, Armin'le.Aklım hala armin’de o yüzden öyle yazdım
o nasıl iradeydi öyle