Peki yemeyip sadece silindir gibi üzerinden geçen Reiner niye cine dönüşmemiş?Öyle diğer devleri, insanları yersen böyle olur
Peki yemeyip sadece silindir gibi üzerinden geçen Reiner niye cine dönüşmemiş?Öyle diğer devleri, insanları yersen böyle olur
İşte yememiş En çok waifuma üzüldüm. Resmen tersine ereksiyon oldum yazıklar olsun.Peki yemeyip sadece silindir gibi üzerinden geçen Reiner niye cine dönüşmemiş?
Bak o da sıkıntı işte. Yamyamlığı yapan Eren, ceremesini çeken senin erkek fatma. :Sİşte yememiş En çok waifuma üzüldüm. Resmen tersine ereksiyon oldum yazıklar olsun.
Eren'in Reiner'a vurması aşırı epic.Sasageyo'dan daha iyi (bence)
Senin deme valla üzülüyorum.Bak o da sıkıntı işte. Yamyamlığı yapan Eren, ceremesini çeken senin erkek fatma. :S
Bence Armin'in tasarımı gayet güzel olmuş. Ruhsal olarak hala daha virgin olsada tip konusunda chad olmayı başarabilmiş.Yeni izleyebildim. Son bölüm çok çok iyiydi bea öyle böyle değil. Yalnız mangaka bozuntusu karakterleri niye bu kadar çirkinleştirmiş yav? 4 yıllık süreçte hepsi mi 7/24 tuvalette ekmek yemiş lan bu nasıl tipler böyle? :S
SENİNKİ temsili