Kızma yav dilimin ucundaydı...Ayıptır be. Moblit Berner reis, Hanji için canını verdi... Siz adını bile hatırlamıyorsunuz
Kızma yav dilimin ucundaydı...Ayıptır be. Moblit Berner reis, Hanji için canını verdi... Siz adını bile hatırlamıyorsunuz
Buna inanayım mı ?Kızma yav dilimin ucundaydı...
Benim dediğim kısım o değildi, orayı hatırlıyorum. Mesajların devamına bakmamışsın.Hanji sayesinde Zırhlı Dev Rainer'i yenmişlerdi. Hatırlamamana çok şaşırdım.
Ayıptır be. Moblit Berner reis, Hanji için canını verdi... Siz adını bile hatırlamıyorsunuz
Şimdi gördüm. Onun cevapsız kalması daha iyi :dBenim dediğim kısım o değildi, orayı hatırlıyorum. Mesajların devamına bakmamışsın.
HaklısınHanji sayesinde Zırhlı Dev Rainer'i yenmişlerdi. Hatırlamamana çok şaşırdım.
Ayıptır be. Moblit Berner reis, Hanji için canını verdi... Siz adını bile hatırlamıyorsunuz
Mangası nisanda final yapıcak.Animeyi 16 bölüm olarak duyurdular ama son bölümleri ayrı film yapabilirler.Ne zaman final yapacağı belli mi? İlk sezondan sonra ara vermiştim final yapınca toptan bitiririm.
Şu anlık 16 bölüm olacak dendi ama herkes geçen sezondaki gibi sezonun ikiye bölünmesini bekliyor. 16 bölüm sonrası bir 10-15 bölüm daha olur muhtemelen.Ne zaman final yapacağı belli mi? İlk sezondan sonra ara vermiştim final yapınca toptan bitiririm.
Öyle diğer devleri, insanları yersen böyle olurYeni izleyebildim. Son bölüm çok çok iyiydi bea öyle böyle değil. Yalnız mangaka bozuntusu karakterleri niye bu kadar çirkinleştirmiş yav? 4 yıllık süreçte hepsi mi 7/24 tuvalette ekmek yemiş lan bu nasıl tipler böyle? :S