22.Bölümü yeni izledim .
Beklentilerimin yine üzerinde über ötesi bir bölümdü.
Bitmesin diye ellerimi kemirdim yeminle :/ Levi sama düşündüğüm gibi çıktı. Birkaç sayfa geriye gidilirse sorgulamıştım zaten.
Tarihin en güçlü adamı olarak geçtiği halde düşünen bir dev ile mücadele edemiyecek mi ? Demiştim.
Tabi ki edebilir. Gerçi biraz takım arkadaşlarına üzüldüğünden psikopata bağladı , güç seviyesi artmış olabilir :T
Naruto'da Madara geldi , Hashirama geldi , Kageler kapıştı ... Hiçbirinden Levi vs Female Titan kadar zevk alamadım.
Şuan Luffy vs Teach olsa bile , levi samanın o vs'sinden aldığım zevki alacağımdan şüpheliyim :/
Ne var çözemedim bu vs'de ve anime'de ama az bi canı kaldı çözecem :T
Ve ek olarak , Levi sama'nın geçmişine gidilmesi gerek :/ Nerden nereye geldi , nasıl eğitim aldı ?
Hikayesi tam olarak ne ? Aslında çok şüpheli :T
Edit ;
:T
Edit 2 ;
Bana özel teknikler çıkacakmış gibi geldi 22.bölümde.
Dişi devle verilen mesajdan dolayı(Sertleştirme).
Normal insanlarında uygulayabileceği fantastik teknikler olabilir.
Sanki Levi onun sinyalini mi verdi ?
Beklentilerimin yine üzerinde über ötesi bir bölümdü.
Bitmesin diye ellerimi kemirdim yeminle :/ Levi sama düşündüğüm gibi çıktı. Birkaç sayfa geriye gidilirse sorgulamıştım zaten.
Tarihin en güçlü adamı olarak geçtiği halde düşünen bir dev ile mücadele edemiyecek mi ? Demiştim.
Tabi ki edebilir. Gerçi biraz takım arkadaşlarına üzüldüğünden psikopata bağladı , güç seviyesi artmış olabilir :T
Naruto'da Madara geldi , Hashirama geldi , Kageler kapıştı ... Hiçbirinden Levi vs Female Titan kadar zevk alamadım.
Şuan Luffy vs Teach olsa bile , levi samanın o vs'sinden aldığım zevki alacağımdan şüpheliyim :/
Ne var çözemedim bu vs'de ve anime'de ama az bi canı kaldı çözecem :T
Ve ek olarak , Levi sama'nın geçmişine gidilmesi gerek :/ Nerden nereye geldi , nasıl eğitim aldı ?
Hikayesi tam olarak ne ? Aslında çok şüpheli :T
Edit ;
:T
Edit 2 ;
Bana özel teknikler çıkacakmış gibi geldi 22.bölümde.
Dişi devle verilen mesajdan dolayı(Sertleştirme).
Normal insanlarında uygulayabileceği fantastik teknikler olabilir.
Sanki Levi onun sinyalini mi verdi ?