Nezle olsa şimdiye kadar duramazdıGöz nezlesidir o, yapmayın.![]()
Nezle olsa şimdiye kadar duramazdıGöz nezlesidir o, yapmayın.![]()
Dindirici besin tüketiyor.Nezle olsa şimdiye kadar duramazdı![]()
Dayanıklılık ve ZoroNezle olsa şimdiye kadar duramazdı![]()
AhahaDindirici besin tüketiyor.
![]()
KesinlikleDayanıklılık ve Zoro![]()
Evet cumartesi günü yazmışım ayrıca kendisi bir D.Sen de mi gözden kral haki çıkacak diyorsun ?
Zoro D çıkmasin ya. Sonra aşçı severler gelip D olduğu için böyle torpil kastı Oda diyecek. Zoro bu haliyle efsane. D olmadığı halde D leri tokatlayacak adamdır kendisi.Evet cumartesi günü yazmışım ayrıca kendisi bir D.
Kral haki en başta benim teorim kimseye yedirmem diyecektim de seninki gözle ilgiliymiş; sorun yokEvet cumartesi günü yazmışım ayrıca kendisi bir D.
H.Haki'nin gözle bir bağlantısı olduğunu sanmıyorum.Zoro için değil de kullanabilen herkes için. O göz gözlem hakisi için kapalı bence.Tabi illa ki haki olacak diye bir şey yok motivasyon için kapatmış olma ihtimali de var. Sahne şu , gözüne darbe alıyor , iyileşmesi zaman alacağı için çalışmaya tek göz ile devam ediyor. Gözünü de artık açtığında hızı gücü vs artıyor.Kral haki en başta benim teorim kimseye yedirmem diyecektim de seninki gözle ilgiliymiş; sorun yok![]()
Zoro D çıkmasin ya. Sonra aşçı severler gelip D olduğu için böyle torpil kastı Oda diyecek. Zoro bu haliyle efsane. D olmadığı halde D leri tokatlayacak adamdır kendisi.
Çıkmasını istemiyorum sadece tahminKral haki en başta benim teorim kimseye yedirmem diyecektim de seninki gözle ilgiliymiş; sorun yok
D çıkmasın bu teoriyi iptal et![]()
Ben de kral hakinin gözle alakalı olduğunu zannetmiyorum. Gözlem haki de mantıklıH.Haki'nin gözle bir bağlantısı olduğunu sanmıyorum.Zoro için değil de kullanabilen herkes için. O göz gözlem hakisi için kapalı bence.Tabi illa ki haki olacak diye bir şey yok motivasyon için kapatmış olma ihtimali de var. Sahne şu , gözüne darbe alıyor , iyileşmesi zaman alacağı için çalışmaya tek göz ile devam ediyor. Gözünü de artık açtığında hızı gücü vs artıyor.
Ben şeytani güç diyorum. BakacaaazÇıkmasını istemiyorum sadece tahmin
@Densetsu no Samurai teorim gözle alakalı değil yani şöyle; Zoro da kontrol edilemeyecek kadar kral hakisi var bir gözünü kapatarak yavaş yavaş kontrol altına alıyor