Nezle olsa şimdiye kadar duramazdıGöz nezlesidir o, yapmayın.
Nezle olsa şimdiye kadar duramazdıGöz nezlesidir o, yapmayın.
Dindirici besin tüketiyor.Nezle olsa şimdiye kadar duramazdı
Dayanıklılık ve ZoroNezle olsa şimdiye kadar duramazdı
AhahaDindirici besin tüketiyor.
KesinlikleDayanıklılık ve Zoro
Evet cumartesi günü yazmışım ayrıca kendisi bir D.Sen de mi gözden kral haki çıkacak diyorsun ?
Zoro D çıkmasin ya. Sonra aşçı severler gelip D olduğu için böyle torpil kastı Oda diyecek. Zoro bu haliyle efsane. D olmadığı halde D leri tokatlayacak adamdır kendisi.Evet cumartesi günü yazmışım ayrıca kendisi bir D.
Kral haki en başta benim teorim kimseye yedirmem diyecektim de seninki gözle ilgiliymiş; sorun yokEvet cumartesi günü yazmışım ayrıca kendisi bir D.
H.Haki'nin gözle bir bağlantısı olduğunu sanmıyorum.Zoro için değil de kullanabilen herkes için. O göz gözlem hakisi için kapalı bence.Tabi illa ki haki olacak diye bir şey yok motivasyon için kapatmış olma ihtimali de var. Sahne şu , gözüne darbe alıyor , iyileşmesi zaman alacağı için çalışmaya tek göz ile devam ediyor. Gözünü de artık açtığında hızı gücü vs artıyor.Kral haki en başta benim teorim kimseye yedirmem diyecektim de seninki gözle ilgiliymiş; sorun yok
Zoro D çıkmasin ya. Sonra aşçı severler gelip D olduğu için böyle torpil kastı Oda diyecek. Zoro bu haliyle efsane. D olmadığı halde D leri tokatlayacak adamdır kendisi.
Çıkmasını istemiyorum sadece tahminKral haki en başta benim teorim kimseye yedirmem diyecektim de seninki gözle ilgiliymiş; sorun yok
D çıkmasın bu teoriyi iptal et
Ben de kral hakinin gözle alakalı olduğunu zannetmiyorum. Gözlem haki de mantıklıH.Haki'nin gözle bir bağlantısı olduğunu sanmıyorum.Zoro için değil de kullanabilen herkes için. O göz gözlem hakisi için kapalı bence.Tabi illa ki haki olacak diye bir şey yok motivasyon için kapatmış olma ihtimali de var. Sahne şu , gözüne darbe alıyor , iyileşmesi zaman alacağı için çalışmaya tek göz ile devam ediyor. Gözünü de artık açtığında hızı gücü vs artıyor.
Ben şeytani güç diyorum. BakacaaazÇıkmasını istemiyorum sadece tahmin
@Densetsu no Samurai teorim gözle alakalı değil yani şöyle; Zoro da kontrol edilemeyecek kadar kral hakisi var bir gözünü kapatarak yavaş yavaş kontrol altına alıyor