Roger ve WB'nin birlikte D.'nin iradesini konuştukları yer Wano olabilir. Sakura ağaçları vardı.
Gayet mümkünRoger ve WB'nin birlikte D.'nin iradesini konuştukları yer Wano olabilir. Sakura ağaçları vardı.
+1 Ya Marco ya Kata dövüşecek bence Kaido'nun komutanlarından biriyle.Katakuri Wano’da Kaido’nun komutanlarından biriyle dövüşecek.
Bence de , Babunlara bir kaç sefer patlattıktan sonra Zoro'dan da korkmaya başladılar.Tabi bu yine Luffy gibi son 6 ay kalacak bir sürede oldu bence. Sonra Mihawk ile çalışmaya başladı.Mihawk başlarda iyi yeniyordur ama Zoro tehlikeli saldırılar yapmaya başladığında çalışmayı bitirdiler ve Zori adaya doğru yola çıktı.Zoro h.hakiyi babunlara karşı patlattı. Mihawk, babunları yerde görünce hem aldıkları darbelere şaşırdı hem de yerde olmalarına.
Yeni bir kılıç tekniği görünmedi Zoro'da. Mevcut olanları kullandı şimdilik. Bence Zoro'nun ihtiyacı olan şey hakilerdi ve Mihawk bilinçli şekilde sadece hakileri öğretti ona.Bence de , Babunlara bir kaç sefer patlattıktan sonra Zoro'dan da korkmaya başladılar.Tabi bu yine Luffy gibi son 6 ay kalacak bir sürede oldu bence. Sonra Mihawk ile çalışmaya başladı.Mihawk başlarda iyi yeniyordur ama Zoro tehlikeli saldırılar yapmaya başladığında çalışmayı bitirdiler ve Zori adaya doğru yola çıktı.
Hakileri Mihawk öğretmedi bence. Kendi zaten o yeteneğini uyandırmıştı. Geliştirdi sadece.Mihawk bir kaç açıklama yapmış olabilir tabi ki ama Mihawk ile birden çok antrenman savaşı yapmış olduklarını düşünüyorum ben. Hatta Mihawk'a güzel bir yara vereceği sırada Mihawk bir refleks ile gözükü kesti.Savaş devam ederken Mihawk durdurmak istedi ama o bir gözü kapalı savaşmaya devam etti. Kendisi için bulunmaz bir fırsat olduğunu biliyordu.Sonuçta yenilince gözükü sadece ciddi savaşlarda açmaya karar verdi ,motivasyon olarak.Yeni bir kılıç tekniği görünmedi Zoro'da. Mevcut olanları kullandı şimdilik. Bence Zoro'nun ihtiyacı olan şey hakilerdi ve Mihawk bilinçli şekilde sadece hakileri öğretti ona.
Kullanıyor işte buradan belli.Zoro h.hakiyi babunlara karşı patlattı. Mihawk, babunları yerde görünce hem aldıkları darbelere şaşırdı hem de yerde olmalarına.
Çünkü babunlar hem iyi kılıç ustaları yaralı 2 yıl önceki Zoro'yu zorlayacak kadar hem de tükürükle iyileşiyorlar. Bence bir yerde sonra takatsiz kalan Zoro, h.haki patlattı.
Doğru aslında, bende argümana eklenir.Kullanıyor işte buradan belli.
Teori olabilirliği var. Hikaye olmasa bile güzelHakileri Mihawk öğretmedi bence. Kendi zaten o yeteneğini uyandırmıştı. Geliştirdi sadece.Mihawk bir kaç açıklama yapmış olabilir tabi ki ama Mihawk ile birden çok antrenman savaşı yapmış olduklarını düşünüyorum ben. Hatta Mihawk'a güzel bir yara vereceği sırada Mihawk bir refleks ile gözükü kesti.Savaş devam ederken Mihawk durdurmak istedi ama o bir gözü kapalı savaşmaya devam etti. Kendisi için bulunmaz bir fırsat olduğunu biliyordu.Sonuçta yenilince gözükü sadece ciddi savaşlarda açmaya karar verdi ,motivasyon olarak.