Ama Koca Ana gençken güzelmiş.Oğlu olma ihtimali çok yüksek. Koca Ana'dan Katakuri gibi bir evlat doğuyorsa Weevil'ın WB'nin oğlu olması hiç şaşırtmaz beni.
Ama Koca Ana gençken güzelmiş.Oğlu olma ihtimali çok yüksek. Koca Ana'dan Katakuri gibi bir evlat doğuyorsa Weevil'ın WB'nin oğlu olması hiç şaşırtmaz beni.
Weewil gibi bir zeka özürlünün Beyazsakal gibi taktiksel savaş zekası olan bi adamın oğlu çıkması bana görede hakarettir çıkmaz umarımWeevil bence Beyazsakal'ın oğlu olamaz. Eğer öyle bir şey olursa, bu resmen Beyazsakal'a hakaret olur.
Evet bende öyle düşünüyorum. Shanks raftelin kötü ellere düşmemesini engellemek için yonko oldu bence. Yeri geldiğinde yonkolara ayar veriyor kendisi.Roger- Dragon-Shanks Raftel'e beraber gittiler ya da ayrı ayrı ulaştılar. Ama birbirlerini tanıdıkları kesin Shanks'ın Raftel'in bekçisi olduğuna dair bir teori vardı.
Yasoop da sorumsuz bir baba olmaktan kurtulur.Evet bende öyle düşünüyorum. Shanks raftelin kötü ellere düşmemesini engellemek için yonko oldu bence. Yeri geldiğinde yonkolara ayar veriyor kendisi.
Oda yaşıyor dememiş miydi ? Sbs'de bir şeyler cevaplamıştı da hatırlayamadım şimdi.Luffy'nin annesi ve babası (dragon) denizciydi, dragon malum şuan isyan eden bir denizci olarak devrimci ordusunu kurar annesi ise büyük ihtimal yaşamıyor.