Bir şey çıkacağını sanmıyorum ondan.Yeteneģinden dolayı kutsallar istiyordur bunu.3 5 sahnede bahsedilip geçilecek muhtemelen.Aynen öyle bırak yardırsın.
Bir şey çıkacağını sanmıyorum ondan.Yeteneģinden dolayı kutsallar istiyordur bunu.3 5 sahnede bahsedilip geçilecek muhtemelen.Aynen öyle bırak yardırsın.
Çok büyük olaylar dönecek bu kız üzerinden bunu da atalım fav'a. Yeni Dünya'nın Robin'iBir şey çıkacağını sanmıyorum ondan.Yeteneģinden dolayı kutsallar istiyordur bunu.3 5 sahnede bahsedilip geçilecek muhtemelen.
Pek sanmıyorum ya.Adam geçen de söylemişti.Novaları oluştururken bir tek Kidin önemli olacağını düşünüyormuş.Law da tayfa ile muhabbetlerinden dolayı bu kadar ön plana çıktı.Bonneyin yolu tayfa ile keşisirse üzerinden bir şeyler dönebilir.Keşismez ise aha böyle böyle deyip 2 3 sahnede geçilecek.Çok büyük olaylar dönecek bu kız üzerinden bunu da atalım fav'a. Yeni Dünya'nın Robin'i
Böyle çıkarsa çok iyi olur. Sanırım Kaido'yu Beyazsakal lanetlemişti değil mi ?Bunu bende düşündüm
Onu tam bilmiyorum lakin shanks marco yu ilk defa gördü gemide.Oyajinin eski bir sağ kolu var kesin ama piyasaya çıkmadı daha kaido olsa efsane olur.Böyle çıkarsa çok iyi olur. Sanırım Kaido'yu Beyazsakal lanetlemişti değil mi ?
Oyajiye de Kaido yakışırOnu tam bilmiyorum lakin shanks marco yu ilk defa gördü gemide.Oyajinin eski bir sağ kolu var kesin ama piyasaya çıkmadı daha kaido olsa efsane olur.
08.10.2017, 01:43 - Zoro'nun Asura hareketi yememiş olduğu bir meyveyi uyandırmasıdır.