Oda'nın bahsettiği bizimkilerin karşılaşacağı WB ile ilgili düşman WB'nin eski sağ kolu olabilir. Ve o belki de Kaido'dur.Kaido, Beyazsakal'ın eski sağ kolu.
Oda'nın bahsettiği bizimkilerin karşılaşacağı WB ile ilgili düşman WB'nin eski sağ kolu olabilir. Ve o belki de Kaido'dur.
Edward weevil’ın kaido tarafından düdükleniceğinide düşünüyorum.Büyük ihtimalle kaidonun sözleride sen o lanet ihtiyarın oğlu değilsin olucak.Rayleigh, Teach tarafından öldürülecek.
Weevil bence Beyazsakal'ın oğlu olamaz. Eğer öyle bir şey olursa, bu resmen Beyazsakal'a hakaret olur.Edward weevil’ın kaido tarafından düdükleniceğinide düşünüyorum.Büyük ihtimalle kaidonun sözleride sen o lanet ihtiyarın oğlu değilsin olucak.
Oğlu olma ihtimali çok yüksek. Koca Ana'dan Katakuri gibi bir evlat doğuyorsa Weevil'ın WB'nin oğlu olması hiç şaşırtmaz beni.Edward weevil’ın kaido tarafından düdükleniceğinide düşünüyorum.Büyük ihtimalle kaidonun sözleride sen o lanet ihtiyarın oğlu değilsin olucak.
Ruh dediğinin casper gibi her şey içinden geçer, doğrudurAce'de Amiral savunması görecez
Her gün açıklama yapıyor la adam, Wano'da Ace ile ilgili bölüm olacak, yarın öbür gün roman çıkacak falan diye.Ruh dediğinin casper gibi her şey içinden geçer, doğrudur