Hocasıyla mı dövüşcek zoroMihawk vs Zoro finali baştan belliydi. Sanmam Mihawk'ın bir kutsal şövalyeye öleceğine. Büyük ihtimal önceden Kutsal Şövalyedir.
Evet Teach dövüşün den sonra Artık dövüşler Kutsal Şövalye, Grosei ve İmu'ya karşı olur.
Hocasıyla mı dövüşcek zoroMihawk vs Zoro finali baştan belliydi. Sanmam Mihawk'ın bir kutsal şövalyeye öleceğine. Büyük ihtimal önceden Kutsal Şövalyedir.
Evet Teach dövüşün den sonra Artık dövüşler Kutsal Şövalye, Grosei ve İmu'ya karşı olur.
Zaten Mihawk "Seni neden eğitim" dediğinde Zoro "Seni öldürebilmem için" dedi.Hocasıyla mı dövüşcek zoro
Öldürmek için demedi seni geçmek için dediZaten Mihawk "Seni neden eğitim" dediğinde Zoro "Seni öldürebilmem için" dedi.
Ne Ustası olması Zoro'nun umrunda olur. Nede Öğrencisi olması Mihawk'ın umrunda olur.
Zoro yapmaz öyle şey, dojoda yetişmiş adam. Bence hocasını kesmezZaten Mihawk "Seni neden eğitim" dediğinde Zoro "Seni öldürebilmem için" dedi.
Ne Ustası olması Zoro'nun umrunda olur. Nede Öğrencisi olması Mihawk'ın umrunda olur.
Zaten Shanks o ödül sandıklarından birinin içinde çıktı.God valley’deki ödül sandıklarından birinin içindeki ödülün shanks olma olasılığı nedir?
Bence luffy blackbeard ile müttefik olup önce hükumeti devircekler topluca. En son olay luffy ve blackbeard arasında savaşa döncek aokiji luffynin yanında yer alacak. Garip şeyler olabilir.Luffy ile Teach en fazla ufak bir çatışma yaşayacak. Luffy'nin asıl düşmanı ya İm yada başka birisi olucak.