Açıkçası hiçbir teoriye henüz rastlamadım ben. Bu fikir tamamen kendime ait, hiçbir yerden görmedim. Aslında Kızıl Saç Korsanları ismi altında denizlerde dolanması çok daha mantıklı olur. Hem girebilir de bence Shanks ile geçmişlerinden ötürü. Ona rağmen neden Buggy'nin altına girecek diye soracak olursanız cevap çok basit: Buggy şuan neden yonko ise ondan. Şaka maka hem resmiyette bir yonko'nun altında gözükeceğinden hedef alınması güçleşecektir, hem de emri altında olduğu Yonko = Buggy gibi kendisinden güçsüz ve tamamen avcunun içinde tutabileceği biri olacaktır. Dolayısıyla Buggy'nin altına girmesi daha mantıklıdır.Sanırsam öyle bir spoiler ya da teori gündemde. Mihawk ve wewil, Bugy'nin tayfasına katıldı deniliyor.
Hocam her zamanki gibi döktürmüşsünüz. Youtubede takip ettiğim birisi var ''KARTHAS'' diye. Onda gördüm 6 gün önce.Açıkçası hiçbir teoriye henüz rastlamadım ben. Bu fikir tamamen kendime ait, hiçbir yerden görmedim. Aslında Kızıl Saç Korsanları ismi altında denizlerde dolanması çok daha mantıklı olur. Hem girebilir de bence Shanks ile geçmişlerinden ötürü. Ona rağmen neden Buggy'nin altına girecek diye soracak olursanız cevap çok basit: Buggy şuan neden yonko ise ondan. Şaka maka hem resmiyette bir yonko'nun altında gözükeceğinden hedef alınması güçleşecektir, hem de emri altında olduğu Yonko = Buggy gibi kendisinden güçsüz ve tamamen avcunun içinde tutabileceği biri olacaktır. Dolayısıyla Buggy'nin altına girmesi daha mantıklıdır.
Görelim bakalım.
Forumda açılan teori konularını okumak epey zevkli geliyor ama açıkçası şu tip videoları izlemeye hiç katlanamıyorum. Bu arkadaşın teorisiyle çok benzer şeyler mi söylemişim?Hocam her zamanki gibi döktürmüşsünüz. Youtubede takip ettiğim birisi var ''KARTHAS'' diye. Onda gördüm 6 gün önce.
dakika 4 te tahminde bulunuyor. Bu yabancı videolarda da denk geldi bir kaç tane. Tabi kısmet tamamen sallamada olabilir.
Wano Sonunda Shanks gelecek ve shanksin gücünü göreceğiz . Ryokugyu ya git burdan aklını almıyım dicek. Ryokugyu nun gelişi tamamen Unutulmaz Shanks - Luffy buluşmasının şovu için.
Saçma teoriler konusu başka yerde laShanks'in, Gorosei'yle konuştuğu korsan Buggy.
At fava bekle Montana...Saçma teoriler konusu başka yerde la