Buggy yonko olacak.
@Chaos Bringer.
Eiichiro Oda foruma mı kaydolmuşÖyleyse yeni bir teori atayım. Shichibukai'lik sisteminin kalkmasından sonra boşlukta kalan Mihawk, yonko Buggy-sama'nın altına girecek.
narutoda epik şölen vardı en azından one piece'de o tarz bir savaşı zor görürüz. kaguya, madara gibi girişimci kimseler var. one piece aksine bir şeyleri muhafaza eden dünya hükümeti vs var. one piece karakterler hakkında tamamen kasılan gizemleri çıkarma hikayesine döndüOdanın artık yaratıcılığını ve derinliğini kaybettiğini düşünüyorum. O nedenle yavaş yavaş narutodaki gibi serideki bütün karakterleri içeren büyük korsan savaşının başlayacağını düşünüyorum. Final boss'a kadar böyle gidip serinin biteceğini düşünüyorum.
Yağmur değil "hava" çıkacaktır, rüzgârı da kontrol ediyor çünküimu toprak tanrısı;
dragon ise yağmur tanrısı
- Buggy, Crocodile ve Mihawk ortak bir organizasyon kurmuş. Dünya Hükümeti ekibin liderini Buggy olarak kabul etmiş.
Bu teorimizin de tutması an meselesi gibi görünüyor arkadaşlar...Öyleyse yeni bir teori atayım. Shichibukai'lik sisteminin kalkmasından sonra boşlukta kalan Mihawk, yonko Buggy-sama'nın altına girecek.