O zaman diyecek bir şey yok. Teşekkürler çeviri içinOtoko yani adam diyor orijinalinde.
O zaman diyecek bir şey yok. Teşekkürler çeviri içinOtoko yani adam diyor orijinalinde.
Önemli değil. Bu rawları bulmak çok zor. Keşke SJ rawları da online olarak verseydi.O zaman diyecek bir şey yok. Teşekkürler çeviri için
Bak bunu sevdım. Namı yı bılmemde Usoop kesın almalı. Hakı+kairoseki en buyuk power-upunu almıs olur baskanımız.Wano'dan sonra Usopp ve Franky Kairouseki'den yapılma mermilere sahip olacak.
İyide Usopp adada öğrendiği bitki tohumları gibi şeyleri kullanıyor.Kairouseki sadece Frankynin işine yararmış gibi duruyor.Kairouseki dolu bitki tohumları vb şeyler yapabilirse güzel olurWano'dan sonra Usopp ve Franky Kairouseki'den yapılma mermilere sahip olacak.
Sadece Franky yazacaktım da aklıma Trebol'a dev shuriken attığı sahne geldi. Shuriken vb. materyalleri kairouseki olabilir.İyide Usopp adada öğrendiği bitki tohumları gibi şeyleri kullanıyor.Kairouseki sadece Frankynin işine yararmış gibi duruyor.Kairouseki dolu bitki tohumları vb şeyler yapabilirse güzel olur
Bence Usopp ta mantıklı. Bıtkıler logıalara karsı ıse yaramaz.Sadece Franky yazacaktım da aklıma Trebol'a dev shuriken attığı sahne geldi. Shuriken vb. materyalleri kairouseki olabilir.
Franky birşeyler hazırlarsa onları firlatabilir.Ama Franky kendini kairouseki ile kaplarsa o zaman efsane olurSadece Franky yazacaktım da aklıma Trebol'a dev shuriken attığı sahne geldi. Shuriken vb. materyalleri kairouseki olabilir.
Bakalım görelim, olursa güzel olurBence Usopp ta mantıklı. Bıtkıler logıalara karsı ıse yaramaz.
Ona da sıra gelecekFranky birşeyler hazırlarsa onları firlatabilir.Ama Franky kendini kairouseki ile kaplarsa o zaman efsane olur