Vegapunk Luffy'nin annesi. Luffy'nin büyük zekası ile hoş bir tezat oluşturur. :S
Vegapunk'ın erkek olduğuna dair bir bilgi yoksa Vegapunk Luffy'nin annesi çıkabilir.
Aptal çocuğun süper zeka anası ironisi şaka bir yana Kuma'yı gemiyi koruyacak şekilde programlamıştı Vegapunk. Hem Luffy'nin annesi olarak epey ses getirecek bir karakter. Vinsmokelar gibi hiç bilmediğimiz birilerinin çıkmasından iyi olur.
Konu çok uzayınca kendini tekrar etmeye başladıVegapunk Luffy'nin annesi. Luffy'nin büyük zekası ile hoş bir tezat oluşturur. :S
Off kusura bakma görmemişim hiç. Kesinlikle katılıyorum o zaman sanaBiz bunları söyledik
Ne kusuru ya hatırlayınca yazdım sadece, bütün konuyu okuyacak hali kimseninOff kusura bakma görmemişim hiç. Kesinlikle katılıyorum o zaman sana
Erkek. Mangalife'tan aldım. Resmiymiş diyorlar.Konu çok uzayınca kendini tekrar etmeye başladı
Japoncasına baksan hocam orada belki erkek olduğunu belli etmeyen bir sıfat kullanmışlardır. Burada "he" olarak geçtiğini biliyordum zaten.Erkek. Mangalife'tan aldım. Resmiymiş diyorlar.
Otoko yani adam diyor orijinalinde.Japoncasına baksan hocam orada belki erkek olduğunu belli etmeyen bir sıfat kullanmışlardır. Burada "he" olarak geçtiğini biliyordum zaten.
İvankov?Otoko yani adam diyor orijinalinde.