Özel mesaj at bari. Telefonun şarjı yokAmin inşallah.
WP'den konuşalım onu. Ölmeden önce
Özel mesaj at bari. Telefonun şarjı yokAmin inşallah.
WP'den konuşalım onu. Ölmeden önce
Nöbet tutmak da çok önemli birşey ama.
Ne demiş Neşet baba.. Dünya senin vatanın mı yurdun mu?
Bari emanet edeceklerse tank falan versinler. Böyle kuru kuruya olmuyor
Veriyorlar G3'ü Bixi versinler ya da RPG falan versinler. Sonuçta düşman RPG ile saldırıyor. Bende ona sıkayım xDNöbet tutmak da çok önemli birşey ama.
Gel kanka gel. Tek başıma kalmayayım Allahın unuttuğu yerdeBenim Bursa genelde Doğuya usta birliğine çıkarıyor.Van'da bunların arasında,bakarsın yanıma gelirsin Oğuz.
Beyler Şehitlik güzeldir.Burada siyaset edebiyatı yapmayacağım tabi ki.Şehitlik ne güzel Mertebedir fakat. Beni yanlış anlamayın,bir çok mevzuya ayığım.O yüzden Şehitlik edebiyatı yaptığımı zannetmeyin. Benim tek sıkıntım,yani çocukluğumdan beri bu konuda ki tek düşüncem eğer Şehit düşersem Anam,Babam'ın halinin gözümün önüne gelmesi.Tek Psikolojimi bozan bu olmuştur bu konuyla alakalı şuana kadar.Ben Şehit düşmek isterim.Lakin Şehit düşeceğiz diyede mermiye kafa atacak halimiz yok.O zaten Şehitlik sayılmıyor
Sen benim yanıma geleceksin aminium Senin Acemi birliğinin ilk günü benim Van'da ki ilk veya ikinci ayım olacak eğer öyle olursa.Gel kanka gel. Tek başıma kalmayayım Allahın unuttuğu yerde
Valla o an gelirse hiçbir şey düşünmem herhalde. Gerçi aklıma birisi gelir galiba o an.
Üstünüm ben senin, rütbeni bil İnşallah Van çıkar o zaman sana da.Sen benim yanıma geleceksin aminium Senin Acemi birliğinin ilk günü benim Van'da ki ilk veya ikinci ayım olacak eğer öyle olursa. Ha seninki kesin benimki ihtimal orası ayrı
Şunu paylaşıp sizi gaza getireyim...Korkak bir Komutan, Kahraman bir OnBaşı!
https://onedio.com/haber/gece-baski...tm_campaign=facebook_page&utm_medium=facebook
Neyin üstünlüğü pardon bro? 'Poşet'Üstünüm ben senin, rütbeni bil İnşallah Van çıkar o zaman sana da.
İşte adam var adam gibi..
Banlarım seni. Burada hala üstünümNeyin üstünlüğü pardon bro? 'Poşet'
ahaha banla aminiumBanlarım seni. Burada hala üstünüm
Edit: Sen daha şafak sayarken ben burada olacağım kardeşşşş.