Haftaya cuma yada cumartesi birliğe katılacam. Çarşamba perşembe yada cuma fırsat bulursam ayarlanabilir.Ne zaman gidiyorsun, bu hafta gitmiyorsan Ankara'da bir buluşma iyi olurdu. Yıllık izin için Ankara'ya gelecektim
Haftaya cuma yada cumartesi birliğe katılacam. Çarşamba perşembe yada cuma fırsat bulursam ayarlanabilir.Ne zaman gidiyorsun, bu hafta gitmiyorsan Ankara'da bir buluşma iyi olurdu. Yıllık izin için Ankara'ya gelecektim
Van iyiymiş diyorlar. Havası falan şifaymış. Van çıksın VanHayırlısı hacı. Neresi olursa artık, 10 luk dilime düşersem Ankara Balgat tercih ederim. Evden gider gelirim.
Niye gelmemi istiyon la, bizden bir kişi yeter oraya.Van iyiymiş diyorlar. Havası falan şifaymış. Van çıksın Van
Bu ayın 26-27'si mi diyorsun, o zaman olmaz. Öteki hafta olursa olurHaftaya cuma yada cumartesi birliğe katılacam. Çarşamba perşembe yada cuma fırsat bulursam ayarlanabilir.
@Millennium Wizard ın dediğine göre bizden bir asteğmen olursa çok rahat geçiyormuşNiye gelmemi istiyon la, bizden bir kişi yeter oraya.
O zaman birliğe katılmış olur.Bu ayın 26-27'si mi diyorsun, o zaman olmaz. Öteki hafta olursa olur
Nasip işi hacı napacan. Hayırlısı de geç. Haziranda da dönersin, ben taa eylülde dönecem.@Millennium Wizard ın dediğine göre bizden bir asteğmen olursa çok rahat geçiyormuş
Amin inşallah.Sağ salim dönün.
@NiTian ErXing buluşma yapak?
Vatan bize emanet üzülme la, herkese nasip olmaz bu. Hem erken bitir önüne bak. Askerliğini yap hayatına devam et.Amin inşallah.
WP'den konuşalım onu. Ölmeden önce
Vatan bize emanet üzülme la, herkese nasip olmaz bu. Hem erken bitir önüne bak. Askerliğini yap hayatına devam et.