Silinmiş Üye
Hayır.Üniversiteden Mayıs'ta mezun oldum ve E-Devlet'e göre 2020'ye kadar tecilim var. Daha diplomamı almadım gerçi ama bunda bir gariplik yok mu?
Hayır.Üniversiteden Mayıs'ta mezun oldum ve E-Devlet'e göre 2020'ye kadar tecilim var. Daha diplomamı almadım gerçi ama bunda bir gariplik yok mu?
Sağ olasın. Van Jandarma dedi ama merkez mi değil mi söylemedi. E-devlete düşünce tamamen öğrenirim.Şimdiden hayırlı olsun .Geçen yıl arkadaşım gitmişti Kastamonu'ya hiç bi zorluk çekmemişti.Onun usta birliği Erzurum merkezdi.Seni büyük ihtimal Van merkeze gönderirler.Tabi uçuk bi mesleğin yoksa
Sizinde hayırlı olsun adminim. Yedek subaylık zordur ama parası güzeldir İnşallah dağıtımda sınır komutanlığı çıkmaz , baya maşakatli olur sizin için..Polatlı/ANKARA
Yedek Subay. Hayırlısı olsun.
Oğuz sende hayırlısı de, belki usta birliğim Van olur belli olmaz.
Kötülere bir şey olmaz merak etme , ölmezsin senAnasını aurasını. Ölmeye gönderiyorlar beni. Elim ayağım titredi.
Hayırlı olsun. Gene iyiymiş senin ki.Polatlı/ANKARA
Topçu birliği mi ?Polatlı/ANKARA
Meslek neydi acaba ?Polatlı/ANKARA
Ölümsüzlük işe yarar inşallah Sağ ol.Kötülere bir şey olmaz merak etme , ölmezsin sen
Haydi hayırlısı inşallah sağ salim gider gelirsin.
Bana bir şey olmadıysa sana hiç bir şey olmaz kafan rahat olsun. Kasma o kadar.Ölümsüzlük işe yarar inşallah Sağ ol.
Van'la seninki bir miBana bir şey olmadıysa sana hiç bir şey olmaz kafan rahat olsun. Kasma o kadar.