Sorduğum soruyu bileniniz yok mu hiç?
Gidip mezun olduğunu bildirmen gerekiyor Asker alım yerlerine(Adını unuttum). Onlar yenileyecek tecilini. 2 sene sonra askersin.Üniversiteden Mayıs'ta mezun oldum ve E-Devlet'e göre 2020'ye kadar tecilim var. Daha diplomamı almadım gerçi ama bunda bir gariplik yok mu?
Valla bazı arkadaşlar da benim gibi bildirmemesine rağmen onlarınki 2017 veya 2018'e kadar. Benim gibi iki üç kişi daha tanıyorum. Anlamadım ama en iyisi bir askerlik şubesine gitmek.Gidip mezun olduğunu bildirmen gerekiyor Asker alım yerlerine(Adını unuttum). Onlar yenileyecek tecilini. 2 sene sonra askersin.
Sağ salim dönersin umarım. Yolculuk ne zaman?Acemi: Kastamonu 5. İl Jandarma
Usta: Van Jandarma
Resmen şanssız olarak doğmuşum. Direk gitmeden kafama sıkın en azından daha acısız olurdu.
Hayırlısı.. 2. grup çıktı işin kötüsü. Aralıkta.Sağ salim dönersin umarım. Yolculuk ne zaman?
Bana verselerdi keşke yedek subaylığı. Hayırlısı olsun ikimize de.Polatlı/ANKARA
Yedek Subay. Hayırlısı olsun. Oğuz sende hayırlısı de, belki usta birliğim Van olur belli olmaz.
Şimdiden hayırlı olsun .Geçen yıl arkadaşım gitmişti Kastamonu'ya hiç bi zorluk çekmemişti.Onun usta birliği Erzurum merkezdi.Seni büyük ihtimal Van merkeze gönderirler.Tabi uçuk bi mesleğin yoksaAcemi: Kastamonu 5. İl Jandarma
Usta: Van Jandarma
Resmen şanssız olarak doğmuşum. Direk gitmeden kafama sıkın en azından daha acısız olurdu.