Köpeklerin,Atların bütün bakımlarından biz sorumluymuşuz.Ankarada süvari birliği varmış,o yüzden at'da varmışHadi hayırlı uğurlu olsun. Bol bol köpek seversin Bakalım bize neresi çıkacak. Son 1 hafta..
Köpeklerin,Atların bütün bakımlarından biz sorumluymuşuz.Ankarada süvari birliği varmış,o yüzden at'da varmışHadi hayırlı uğurlu olsun. Bol bol köpek seversin Bakalım bize neresi çıkacak. Son 1 hafta..
Hayırlı olsun ,acemi birliğinde pek veteriner olarak kullanmazlar seni Ama usta birliğinde aynı yerde kalırsan senin iş olurAS. VET.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI/BURSA GEMLİK
Bursa Gemliğe Veteriner olarak gidiyorum Acemi birliğe.Vay arkadaş Çıkana kadar böyle bir birlikten haberim dahi yoktu.
Atı da severim. İyi bak atlaraKöpeklerin,Atların bütün bakımlarından biz sorumluymuşuz.Ankarada süvari birliği varmış,o yüzden at'da varmış
Hayırlı olsun, sırada biz varız ve açıklanmasına az kaldı.AS. VET.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI/BURSA GEMLİK
Bursa Gemliğe Veteriner olarak gidiyorum Acemi birliğe.Vay arkadaş Çıkana kadar böyle bir birlikten haberim dahi yoktu.
Sağ olasın,Hadi bakalım hayırlısı olsun.Umarım Oğuz,sen ve diğer yedek subay adayı arkadaşlar amaçlarını ulaşıp Y.Subay olarak gider.Hayırlı olsun, sırada biz varız ve açıklanmasına az kaldı.
Şu an çok fena bi beddua ettin bana.Sağ olasın,Hadi bakalım hayırlısı olsun.Umarım Oğuz,sen ve diğer yedek subay adayı arkadaşlar amaçlarını ulaşıp Y.Subay olarak gider.
Gönlüne göre versin Allah o zamanŞu an çok fena bi beddua ettin bana.
Şubede özellikle vurguladım kısa dönem istediğimi, yoksa bizim meslekte, bölümde uzun isteyene direkt çıkıyor. Kısa isteyenlerin de bir kısmı uzun gidiyor. Umarım bana kısa çıkar.