ben de van başkale de yaptım askerliği.Sınır karakolundaydım ben.O tarafa düşersen haberim olsun bizim uzmanlara söylerim yardımları dokunur belki.
Bütün avukatlar polatliya çıkmış. I yüzden sordum. Hayırlı olsun orada karşılaşırız belkiEvet.
Avukatım.
Van da benim ikizim askerlik yapıyo belki aynı yerde olursunuz onu da alıştırırsın onepiece ye
Lan bari 2. grup çıkmayaydı. 2. grup çıkıyor niye Van? Hayır Van çıkıyor niye kısa dönem?
İnşallah bakalım.@NiTian ErXing komutanlıkta telsiz başında oturursun sizi salmazlar dışarı
Kaçakçılar kralı olup dönerim artıkOradan yolunu bul sen de.
Sağ olasın. Bunun için bana değil başkasına müracaat edeceksin artık@NiTian ErXing hayırlısı olsun sağ salim dönersin umarım. Gitmeden bana modluk ver
İmkan olursa haber ederim artık sağ olasın.ben de van başkale de yaptım askerliği.Sınır karakolundaydım ben.O tarafa düşersen haberim olsun bizim uzmanlara söylerim yardımları dokunur belki.
Sağ olasın, tanışırsak döner dönmez OP'a başlarVan da benim ikizim askerlik yapıyo belki aynı yerde olursunuz onu da alıştırırsın onepiece ye
Ayrıca hayırlı uğurlu olsun sağ salim git gel inşallah.
Hayırlı tezkereler.
Adam Ankara'ya gidiyor ya ne kadar rahat. Hep bize hep bizeHayırlı tezkereler.
Oğuza bak ya,benden sonra gidip benden önce dönüyor aminium
Oğlum kısa dönem olacaksın işte yat kalk buna şükür et 6 Ay dediğin ney,senin 6 Ay bunaldığın kadar ben Part2'yi çekecemAdam Ankara'ya gidiyor ya ne kadar rahat. Hep bize hep bize
çabuk alışıyorsun.Sınır karakoluna düşersen banko ayda bir baskın yiyorsun ki sen farkına bile varmadan püskürtüyorlar zaten.Korkutmak gibi olmasın ama ilk baskında bir değişik hissediyorsun sonra alışıyorsun.Mesela benim ilk baskınımda bütün nöbetçiler uçak savar doçkalar saydırırken tank sesleri varken bütün birlik benim kahkahalarımla inliyordu.Adam Ankara'ya gidiyor ya ne kadar rahat. Hep bize hep bize