Ne istiyon lan Dragondan yada bizden?Hain Roci ve Dragon fanları neden yok şıklarda?
Ne istiyon lan Dragondan yada bizden?Hain Roci ve Dragon fanları neden yok şıklarda?
Agzını burnunu kırıcam şimdi ben şişko değilim be hem ne alakaSeni de severiz Jinbeiyi de. Genel olarak şişkolar sempatiktir zaten.
Bu sözünle o takılmayı hakettin.
@Raiden pis bi Zoro fanıdır, adama Zoro üzerinden yürümeyin.
Olmaması tuhafıma gitti sadece. Roger'den güçlüdür diyen vardı, troll falanda değildi. Marco yerine olabilirdi.Ne istiyon lan Dragondan yada bizden?
Yuh! Böyle bir şeyi savunan mı var?? Bunlar yüzünden yonkoulardan soğudum, Luffy G4 le bütün yonkuoları ezer geçer bir kere.-Zamanında sanjinin tekmesi marconun tekmelerden güçlüdür diyenler
-Nightmare luffynin fiziksel gücünü Wb ile bir tutanlar,G4 formunda yonkouyla başa baş dövüştürenler
-Doftan sonra yeni çıkan her güçlü karakterle dofu kapıştıranlar ve hep dofu ezenler , öteki tarafında dofu aşırı yüceltmesi(foruma katıldığım süreden beri Dofu seven onu güçlü gören 3-5 kişiden biriyimdim)
-Zoronun kimseye kaybetmiyecem muhabbettinden sonra ,Dof,fuji ,jack ve dahasını alamasa bile kaybetmiyeceğini düşününler
Hiçbir karakterden soğumadım ama,savunasımda gelmiyor artık...
Garpı sevmeyen ölsünAnkete neden eklenmediğini anlamadığım bir karakter olan Monkey D. Garp.
Garp fanlarının pek sesi çıkmaz, anti fanı fazladır onun ve hiç susmuyorlar. Garp bu konunun aksine eklenir anca. Anti fanlar yüzünden sempati duyulan karakterler.Ankete neden eklenmediğini anlamadığım bir karakter olan Monkey D. Garp.
Çok enteresan.Garp fanlarının pek sesi çıkmaz, anti fanı fazladır onun ve hiç susmuyorlar. Garp bu konunun aksine eklenir anca. Anti fanlar yüzünden sempati duyulan karakterler.