Bana bir şey yapmadılar, ben tüm fanları seviyorum. Dragon olmaması ilginç geldi. Roger'a denk hatta güçlü diyen vardı.Onlar ne yaptı da soğuttu seni? Hadi haini biliyoruz da Dragon?
Bana bir şey yapmadılar, ben tüm fanları seviyorum. Dragon olmaması ilginç geldi. Roger'a denk hatta güçlü diyen vardı.Onlar ne yaptı da soğuttu seni? Hadi haini biliyoruz da Dragon?
Rosinante'ye hain dediler ben savundum. Adamın dibidir.Forumda bu ikisini savunan çok kimse Ya da ben görmedim.
Seni de severiz Jinbeiyi de. Genel olarak şişkolar sempatiktir zaten.Jinbei eskisinden dolayı sevmiş olabilirsin ama bende Ace hateriyim aynı zaman da beni sevmek zorundasın
Bu sözünle o takılmayı hakettin.Artsın onlar sırf gösteriş. Laf olsun diye
Ben de severim Rociyi. Özellikle Law için yaptıkları. O olmasaydı Law şimdiye ölmüştü.Rosinante'ye hain dediler ben savundum. Adamın dibidir.
Az kalsın beni de Zoro fanı yapıyordun da son anda biraz sempatiyle kurtardım kendimi. Bi de duygusal oluyorsunuz ki sorma. Asabilikler, alınmalar falan. İşin doğrusunu oturup anlatamıyoruz da. :S@Sakata Gintoki
Kara mizah misali kara fanlık benimkisi de xd
Ne güzel fansın yahu Luffy-Zoro-Sanji. Erza lazım işte sana :S@Sakata Gintoki
Kara mizah misali kara fanlık benimkisi de xd
Çok iyi yazmışsın.Böyle garip garip konular açıp yem atıyorlar ondan sonra da Dof,Zoro,Mihawk rahat alır dendiğinde de fanlar yüzünden soğuduk oluyor adı.Oyunlara gelmeyin.Bilinçli yapılmasa bile buna zemin hazırlıyorlar.Bir zamanlar "aşırıfan gömme" popi olmuş olabilir forumda ama artık popi değil gençler, "hater" diye tabir edilen kitle fazlasıyla göz kamaştırıyor. Hani bakınız sağa sola, olay aşırı fanları iğnelemek değil artık, ortalıkta yoklar sayenizde zaten. Olay haterı olunan karakterin adının geçtiği ortama çöküp fütursuzca saz arkadaşlarıyla karakteri gömmek ve tatmin olmak. Bu hicve veya taşlamaya bile girmeyecek içi boş lafların sanıldığı gibi bir etki yarattığı durum yok. Sadece başarısız trolleme girişimleri olarak algılanıyor, özellikle belirli bi kitle tarafından. Sizler Jinbei vs Doflamingo, Kuma vs Mihawk anketleri açıp Doflamingo - Mihawk rahat alır diyen kitleyi "aşırıfan weqeqeqeq xd" diye trolleme girişiminde bulunan, son derece basit bir kitle haline geldiniz. Hani belki haberiniz yok ama "aşırıfan gömme çekiciliği" ve eğlencesi geride kaldı, son zamanlarda çığ gibi büyüyen "hater iticiliği" olayı var. Ve "aşırıfan" kitlesi ne kadar ciddiyetsizleşiyorsa gözünüzde, "hater" kitlesi on kat daha ciddiyetsiz gözüküyor.