Şu Mihawk'ın çıktığı bölümlerle birlikte Mihawk fanları iyice çekilmez hale geldi.
Bu da dipnot olsun.Aynen kardeşim Mihawk istese kk olurdu Mihawk > Shanks.
Bu da dipnot olsun.Aynen kardeşim Mihawk istese kk olurdu Mihawk > Shanks.
Mw sayesinde Doflamingo lobisi Zorocuların oyuncağı olmuş.anketteki ilk üçün hepsinin fanının @Millennium Wizard olması tesadüf mü
Patladım ama hikâyelerime devam ediyorum diyorsun yani. :SBen değildi demedim ki?
trebol crocoyu hortumla döver. Ama hortumun bağlı olması lazım
Telden YouTube açamam şimdi. Ama çok ağlama bak sorna croco ıslanıyor, üstüne büyükçe bir kaya maya düşerse ölür sonra.Patladım ama hikâyelerime devam ediyorum diyorsun yani. :S
O zaman...
Fark etmez bence.Hangi Zoro'ya diyorlar bunu? Güncel Zoroysa seriniçicilermiş.
Bu dediğimi gördüm bu arada.Yorumların bana biraz abartı geldi
Hep aynı hikâyeler be, ne diyordun ne oldu. Sana kalda Trebole yenilecek adamdı, misyonu falan bitmişti. Biz bunları demedik diye soğuduysan yerinde olmuş zaten boşver devam sen böyle.Telden YouTube açamam şimdi. Ama çok ağlama bak sorna croco ıslanıyor, üstüne büyükçe bir kaya maya düşerse ölür sonra.
Evet adam buggyi döverek rüştünü ispatladı. Haklısın kral.Hep aynı hikâyeler be, ne diyordun ne oldu. Sana kalda Trebole yenilecek adamdı, misyonu falan bitmişti. Biz bunları demedik diye soğuduysan yerinde olmuş zaten boşver devam sen böyle.