Mihawk Yonko etmez diyen, Shanks > Mihawk diyen Zoro fanları vardı. Neyse ki artık yok denecek kadar azlar. Okuması zor günlerdi.Zoro fanları sırf Zoro için Mihawk övüyor olabilir. Zoro asla Mihawk olamaz.
Mihawk Yonko etmez diyen, Shanks > Mihawk diyen Zoro fanları vardı. Neyse ki artık yok denecek kadar azlar. Okuması zor günlerdi.Zoro fanları sırf Zoro için Mihawk övüyor olabilir. Zoro asla Mihawk olamaz.
Olum trebol lafım nasıl canını sıktıysa 4 yıldır unutamamışsın. Vietnam flashbackleri mi yaşıyordun bunca zamandır? Trebol umrumda olan bir karakter bile değil ben çöplüğünü vurgulamak için kullandım. Logia olmaktan başka vasfı olmayan karaktere baylıyorum. Vegapunk tenezzül edip klonlamamış bile herifi dkdkfjfAynen canım ya senin için Trebol vs'si falan çizdirmem lazımdı Oda'ya sende haklısın. :S
Hemen yarın "Bir tane uçmuş hater var o Trebol yener dedi Crocodile'ı" diye mesaj atalım sen üzülme.
Ciddi ciddi şu tartışmaya giriyorsun ya vah ki vah...
Acaba Mihawk'tan sonra Zoro'nun başka rakibi olursa Zoro fanları ne yapacak? 20 yıldır övdükleri adamı övmeyi mi bırakacaklar?Zoro fanları sırf Zoro için Mihawk övüyor olabilir.
Yooo niye canımı sıkacak ki? O gün de boş yaptığın belliydi yazdık, hani adam görünmemişti "Misyonu bitmiş" falan diye sayıklayıp sallıyordun şimdi göz göre göre sallamaya kalkıp bir de "Bu karakterden fanlar yüzünden soğudum yhaa" denince daha bir komik oluyor halin. :SOlum trebol lafım nasıl canını sıktıysa 4 yıldır unutamamışsın. Vietnam flashbackleri mi yaşıyordun bunca zamandır? Trebol umrumda olan bir karakter bile değil ben çöplüğünü vurgulamak için kullandım. Logia olmaktan başka vasfı olmayan karaktere baylıyorum. Vegapunk tenezzül edip klonlamamış bile herifi dkdkfjf
Acaba Mihawk'tan sonra Zoro'nun başka rakibi olursa Zoro fanları ne yapacak? 20 yıldır övdükleri adamı övmeyi mi bırakacaklar?
Değil.Çünkü ben sürekli lüzumsuzca bok attığınız karakterleri savunurum.anketteki ilk üçün hepsinin fanının @Millennium Wizard olması tesadüf mü
Ne patladı mesela anlatsana? Croco birini dövdü de haberimiz mi yok? O ayılıp bayıldığın karakter dişe dokunur bir zafer kazanırsa haber ver de işlembeden sallayarak övmediğin, dayanak noktaları bulunan bir ortamda konuyu masaya yatırırız.Yooo niye canımı sıkacak ki? O gün de boş yaptığın belliydi yazdık, hani adam görünmemişti "Misyonu bitmiş" falan diye sayıklayıp sallıyordun şimdi göz göre göre sallamaya kalkıp bir de "Bu karakterden fanlar yüzünden soğudum yhaa" denince daha bir komik oluyor halin. :S
Aynen klonlamamış tenezzül etmemiş, ciddi ciddi klonlamış olarak görsek yine sen bir şey uydururdun görürsek yine uyduracaksın. Geçmişte sadece Trebol konusu değil pek çok yorumun patladı bu adam için söylediğin hala daha bir yandan sayıkliyorsun. Merak etme görününce onlar da patlar o zaman gelirsin bir daha buralara...
Gariban lobisi biziz bizim misyonu mu aparmaya calışıyorsun? sen güçlü erkin yanındasın kimin fanı fazlaysa oradasın. kendine gel!Değil.Çünkü ben sürekli lüzumsuzca bok attığınız karakterleri savunurum.
Soğuduğum karakterin sebebini belirtirken çoğul eki kullanamayacağım. Fanlar değil fan yüzünden.