Ben Lucci'nin gençliğini ve Luffy ile karşılaşmadığı halini bayağı seviyorum.Lucci karakter analiz başlığı altında forumun yüzde 90'ı zaten lucciyi sevmiyordu : )
Ben Lucci'nin gençliğini ve Luffy ile karşılaşmadığı halini bayağı seviyorum.Lucci karakter analiz başlığı altında forumun yüzde 90'ı zaten lucciyi sevmiyordu : )
Forum dışında çok fanı var. (Özellikle Youtube ve İnsta'da)Jinbenin fanı mı var
Bir insan Mihawk'tan soğumadan önce, aceba neyi yanlış yaptım diye kendini sorgulamalı. Keza geldiğimiz noktada Mihawk savunan insanların ne kadar haklı olduğu ortaya çıktı.Kaido'nun üstüne koyanlar vardı, beni onlar soğutmuştu.
DN: Mihawk'ı tekrardan sevmeye başladım.
Jinbe fanları ne diyordur ki en fazla? Jinbe>Dof falan o da max. Bu ankettekilerin fanlarının en küçük söylemi kadar yani.Forum dışında çok fanı var. (Özellikle Youtube ve İnsta'da)
Kütüphane konusunda 117 kişi severim, 150 kişi sevmem demiş. Hakkını yeme şimdi.Lucci karakter analiz başlığı altında forumun yüzde 90'ı zaten lucciyi sevmiyordu : )
Ben şahsen forumdan haliyken 2. favorim zoriydi. 1. de luffy. Luffynin bazı hareketleri hoşuma gitmese de ciddi halleriyle gönlümü alıyordu. Sonra foruma kayıt olduk tabiiEn büyük Zoro fanı Oda yüzünden Zoro'dan soğudum.
oyu yeniden düzenlemişlerdir kanka emin ol foruma kayıt olurken ilk oralara bakıyordum zatenKütüphane konusunda 117 kişi severim, 150 kişi sevmem demiş. Hakkını yeme şimdi.
Daha büyüğü de var ''Jinbe>Zoro''Jinbe fanları ne diyordur ki en fazla? Jinbe>Dof falan o da max. Bu ankettekilerin fanlarının en küçük söylemi kadar yani.