Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Aşırı Fanlar Yüzünden Soğuduğunuz Karakterler

Aşırı Fanlık Yüzünden Soğuduğunuz Karakterler


  • Kullanılan toplam oy
    565
Sıkıntıdan geberiyom, biraz burda kafa şişirmek istedim.

Bence ankette jinbe, marco, enel ve lucci gereksiz yere varlar. Tartışmaya çok açık bi konu elbet ama ben bu dörtlünün soğutacak fanını görmedim forumda. Hatta enel ve lucci fanı görmedim. Aşırı fanlar yüzünden soğunulacak karakter adayları bunlar yerine katakuri, shanks ve dragon olabilir. Ha konu 2016da açılmış o ayrı. Katakuri'nin ilk çıktığı zaman yarattığı hype'ı hatırlıyorum. Baya fan toplamıştı. Kata > Amiral :( Shanksla dragon ikilisinin baya bi seveni var, onu bunu bilmem ben felfena Shanksçıyım aga. Ama bu ikili seride hala hiç aksiyona girmediler. Sadece coollar :D evet dragon devrimsel bi şeyler yapıyo shanks geldi savaşı durdurdu falan. Et mi çıkıcaklar balık mı çıkıcaklar tam muamma. Adam yazarsa görücez neymiş bu adamlar.

Luffy fanları yüzünden soğunulabilir. Zoro da keza. Ama Sanji fanları en az toksik grup olabilir yahu. Karakteri hatasıyla sevabıyla kabullenmiş, arşa çıkarmayan güzel insanlar çoğu. Dofçu dostlarım niye Doftan birini soğutsunlar :D Odanın çizdiği en iyi kötü adam...

Bir daha çık gel impel downdan
sarı saçlım güneş gözlüklüm
nerde
nerde
nerdesin dost
''En güçlü sağ kol Marco''
''Jinbe> Zoro, Sanji''
''Lucci > Kid''
''Enel=Amiral''(Benzer bir söylemde bulunmuştum. ''Enel meyve gücü olarak Amirallere eşit(Haki dahil olunca Enel çöpe dönüyor.)'' gibi bir şey demiştim.)
gibi söylemler yüzünden insanlar soğuyorlar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık