Dün Croco konuşmadan önce 16-17 falandı. Sonra konuyu yanlış anladı, oy toplamaya başladı Croco için.
Trollemeyin lan çekin oylarınızı normale dönecek zaten. Çapsızlığın da bu kadarı...@Daredewill Selim normalde Croc'un oyu kaçtı yahu? 27 olmuş
Dün Croco konuşmadan önce 16-17 falandı. Sonra konuyu yanlış anladı, oy toplamaya başladı Croco için.
Trollemeyin lan çekin oylarınızı normale dönecek zaten. Çapsızlığın da bu kadarı...@Daredewill Selim normalde Croc'un oyu kaçtı yahu? 27 olmuş
Haha dünyanın dengesini sağlamak imparatorları dizginlemek herkesin yapacağı iş olmayınca hazmı zor oluyor.
Elini attığı yeri kurutuyor bu tam Croco yahu hık demiş burnundan düşmüş.Dün Croco konuşmadan önce 16-17 falandı. Sonra konuyu yanlış anladı, oy toplamaya başladı Croco için.
Kıroko yok ahahahah
O çok büyük bir oyunun içine düştü .. xd@Daredewill Selim normalde Croc'un oyu kaçtı yahu? 27 olmuş
Ya bak işte tek başına 27 kişi soğutmuş! Büyük potansiyel ya :SDün Croco konuşmadan önce 16-17 falandı. Sonra konuyu yanlış anladı, oy toplamaya başladı Croco için.
Daha artırırız onu ya Hakan falan online olsun sorarım ben onaO çok büyük bir oyunun içine düştü .. xd
Vallahi biz eğleniyoruz da bazıları ciddi inanmış yoksa bu kadar artmazdıTrollemeyin lan çekin oylarınızı normale dönecek zaten. Çapsızlığın da bu kadarı...
Bir günde artık nasıl soğuttuysaVallahi biz eğleniyoruz da bazıları ciddi inanmış yoksa bu kadar artmazdı
Ulan benim kuaförden iyi traş yaptınız heYa bak işte tek başına 27 kişi soğutmuş! Büyük potansiyel ya :S
Daha artırırız onu ya Hakan falan online olsun sorarım ben ona
Vallahi biz eğleniyoruz da bazıları ciddi inanmış yoksa bu kadar artmazdı
Sende 1 oy ver kum adama foruma can ver.Doffun tayfa yine hayallerini yaşıyor :d.d:d.D Adam mapusta yatacak yatağı bile yok, okuyacak gazete vermiyorlar adama hala dünyayı yönettiğini sanıyorlar ahah cidden eğleneceli tayfa ya.