Oyumu çektim Doflamingo'dan. Bak bu 1.Mümkün değil mi? Orada güzel kum adam var.
Oyumu çektim Doflamingo'dan. Bak bu 1.Mümkün değil mi? Orada güzel kum adam var.
Kum Adam'dan soğumadım ya. Zaten onun hakkında konuşan 1 kişi var. Doff'a tekrar ısındım. Ona verdiğim oyu geri alıp Zoro veya Mihawk'ı ikilemek istiyordum ama olmuyor işteMümkün değil mi? Orada güzel kum adam var.
Lobi ve algı yapmayın len pis Dof fanları.Mümkün değil mi? Orada güzel kum adam var.
Çektim oyumu artık. Bilemiyorum, son zamanlarda Doff fanları iyi gözükmeye başladı. Bu gerçek mi, yoksa yine bir şeyler mi planlıyorsunuz belli değil gerçiOylar çekilebiliyor. Hani olurda Dofy sama dan çekmek istersen
Ne planlayacağız ne kadar tatlı tatlı takılıyoruz.Çektim oyumu artık. Bilemiyorum, son zamanlarda Doff fanları iyi gözükmeye başladı. Bu gerçek mi, yoksa yine bir şeyler mi planlıyorsunuz belli değil gerçi
3.de çekip vuracakmışsın gibi oldu.Oyumu çektim Doflamingo'dan. Bak bu 1.
Tek oy hakkı olsa zaten Dof bu kadar almazdı. Zoroculara bazen kendileri bile şaşırıyordur. Kılıç kokluyorlar ama bari paslı kılıç koklamasalar da çok kafa yapmasa iyi olur.Kum Adam'dan soğumadım ya. Zaten onun hakkında konuşan 1 kişi var. Doff'a tekrar ısındım. Ona verdiğim oyu geri alıp Zoro veya Mihawk'ı ikilemek istiyordum ama olmuyor işte
Lobi mi, günahımı alıyorsun.Lobi ve algı yapmayın len pis Dof fanları.
Senin günahlarını tüm forum kaldıramaz lütfen.3.de çekip vuracakmışsın gibi oldu.
Tek oy hakkı olsa zaten Dof bu kadar almazdı. Zoroculara bazen kendileri bile şaşırıyordur. Kılıç kokluyorlar ama bari paslı kılıç koklamasalar da çok kafa yapmasa iyi olur.
Lobi mi, günahımı alıyorsun.
Siz "Ya bu King hiç karizma çıkmadı.Nickimi değiştiremez miyim?" diyen eleman değil miydiniz? SjskjsksGerçekleri söyleyince de Mihawk fanı derler. Ulen benim nickim kingdi mihawk çok eziliyor diye gittim savundum nickimi bile değiştirdim tarafımız belli olsun
Bunların işi gücü algı. Bu arada ben de yapıştırdım bir tane Croco'ya.Lobi ve algı yapmayın len pis Dof fanları.
Delirecek şimdi.Bunların işi gücü algı. Bu arada ben de yapıştırdım bir tane Croco'ya.