Elimi kirletmeme değmez.Sende 1 oy ver kum adama foruma can ver.
Elimi kirletmeme değmez.Sende 1 oy ver kum adama foruma can ver.
Tam ''ben düştüm herkes düşsün'' mantığı demiElimi kirletmeme değmez.
Adamlar lider olduğu için artık koyvermişler.Tam ''ben düştüm herkes düşsün'' mantığı demi
Bak bakayım kim düşmüş.Tam ''ben düştüm herkes düşsün'' mantığı demi
İşte ondan başkalarına bulaşmakta sıkıntı görmüyorlarAdamlar lider olduğu için artık koyvermişler.
*Bak bakayım kim düşmüş.
Ahahah fark açılsın diye hahah
Doğruları bunca zamandır anlatmasak 148 oy gelmezdi Luffy fanları gibi uçuk konuşanlara verildiği şekilde 48 oy gelirdi.Mesele eğer tamamen soğutma olsaydı.Ama batıyor bir kere acıtıyor işte kimse gerçekleri duymayı istemez benim kafamdaki mangayı bozma ben böyle inanmışım meselesi yalnızca
Bu bir itiraf mıDoğruları bunca zamandır anlatmasak 148 oy gelmezdi Luffy fanları gibi uçuk konuşanlara verildiği şekilde 48 oy gelirdi.Mesele eğer tamamen soğutma olsaydı.Ama batıyor bir kere acıtıyor işte kimse gerçekleri duymayı istemez benim kafamdaki mangayı bozma ben böyle inanmışım meselesi yalnızca
Haterlar için söylüyorum bunu yani 100 oy fazladan atanlara.Bizim böyle bir mantalitemiz yok.Amiral sahneleri mangada çizildi.Zincir lafını biz uydurmadık mesela yine mangada geçti.Mangada olmayan şekilde yorumlayanlar senin gibi düşünenler :SBu bir itiraf mı