O kadar gittim oyumu çektim, şimdi bunu görüyorum. Geri mi atsam acaba?Kusura bakma ama bu şerefsizliktir!
O kadar gittim oyumu çektim, şimdi bunu görüyorum. Geri mi atsam acaba?Kusura bakma ama bu şerefsizliktir!
Mihawk konusunda senle bir ara atışmıştık, ondan kalmadır. Yoksa soğuma durumu yok, sileyim en iyisi.@GeorgeRMartin
@Meiou
@sensey
Terbiyesizlere bak Croco'ya oy atmışlar.
Tek miyim lan ben? Orada ki 5-6 kişi dışında benim tartıştığım kimse yok. Bazılarının nickini ilk defa görüyorum :S
Ben zaayıflıkları hakkında konuşanlara ne zaman bir şey demişim la biri çıksın desin bana böyle böyle dedi diye.Olum senden başka insanlar Croco ile ilgili tartışamaz mı ya da Croconun zayıflıkları hakkında konuşamaz mı? Ne zaman biri bir şey dese sanki haber alıyorsun. Adamlar cümlelerini tamamlamadan Alabasta manga sayfalarıyla bombardıman yapıyorsun
Orada şerefsizlik demedi şereflilik dedim lütfen!O kadar gittim oyumu çektim, şimdi bunu görüyorum. Geri mi atsam acaba?
Gerçek soğuyanlar ortaya çıksın troller oylarını çeksin lütfen.Mihawk konusunda senle bir ara atışmıştık, ondan kalmadır. Yoksa soğuma durumu yok, sileyim en iyisi.
Halbuki mangada geçenleri söylüyorduk ama soğutan fan oluyorduk işin komiği. 2 amiral,Jozu vs gibi örnekler verince kabul edilmiyordu.Fakat bir sayfa görseler Kaido'dan it gibi tırsıyor oluyordu çok mangacı arkadaşlar tarafından onu bir güzel kabul ediyorlardı tabii.Bizim oylarımız tamamen sen sus oylarıdır.Bizim tahtımızı yakında sen tek başına ele geçireceksin merak etme.
Nerde omurgasız varsa seviyorlar bizim suçumuz yok ki, vasıfsız Fuji, hain Rociante, omurgasız balık Jinbei...
Orada şerefsizlik demedi şereflilik dedim lütfen!
Şunu herkes Dof a yapıyor la? burayı bizde kullanıyoruz da anlamak isteyene anlamayana saçma geliyor tabi ... Örn : SenBen zaayıflıkları hakkında konuşanlara ne zaman bir şey demişim la biri çıksın desin bana böyle böyle dedi diye.
Ben saçma sapan yerlerde Croco'ya laf atıp onu amaçsızca gömenlerle tartışıyorum çoğu zaman. Yoksa bana ne insanlar ne düşünürse düşünsün. Manga'dan tabi ki erguman kullanacağım bazı arkadaşlar gibi uydurmuyorum ya o önemli.
Daha çalışmalara devam edeceğim bu daha hiç bir şey! Desteklerinizi bekliyorum...@Sir Crocodile Helal olsun. Tek tek oy değiştirtti. Yerel seçimlerde aday olaydın ya.
Çeviremediğin oylar da sende engelli olanlardır diye tahmin ediyorum.Daha çalışmalara devam edeceğim bu daha hiç bir şey! Desteklerinizi bekliyorum...