Kusura bakma ama bu şerefsizliktir!Crocodile fanları yüzünden Crocodile'dan çok ama çok soğuyorum.
Kusura bakma ama bu şerefsizliktir!Crocodile fanları yüzünden Crocodile'dan çok ama çok soğuyorum.
Hayiiiin@Historia yüzünden.
Şaka bir yana. Güncelleme vaktim geldi ama. O zamanlar forumdaki ironileri gerçek sanmışlığım da vardı.
Şakaydı yahu. Zaten senin hangi sevdiğin karakterin abartılı bir savunması olabilir ki?Hayiiiin
O da bir ihtimal canım ama biz ne yaptıysak.Arkadaş Croco soğutma konusunda tüm fan gruplarından daha çok iş yapıyor aslında tek başına.Birinci grup murup değil direk @Sir Crocodile olması gerekirdi.
Diğer konularda önümüzü kesiyorlar evet diyecek olana da hayır dedirtiyorlar toplum baskısı ile.
Bu anket herhalde Rosa zamanı açıldı tabi bizde Luffy ile ilgili muhteşem analizler yapıyorduk. Çekemeyenler kozunu burada paylaşmış.Zorocular çoklar soğutanları illa ki vardır da siz 3 kişi nasıl bu kadar oy almayı başardınız?
Harbi Fuji var birde kolsuz herifŞu anketi oku ama tersten, aslında Fuji 150 biz 5 olmalıyız .  croxo bir gözükse yeter, o tek başına 1. olur. 
Ulan ne saçma ergümanlar sunuyordunuz yav. Bu oyları toplamak emek ister emek!O da bir ihtimal canım ama biz ne yaptıysak.
Bu anket herhalde Rosa zamanı açıldı tabi bizde Luffy ile ilgili muhteşem analizler yapıyorduk. Çekemeyenler kozunu burada paylaşmış.
Harbi Fuji var birde kolsuz herif
Sen konuşma asıl yahu Crocoyu sokmadığın ya da aldırmadığın vs kalmadı. Başka vslere git bak her yerde Croco geçiyor.Ulan ne saçma ergümanlar sunuyordunuz yav. Bu oyları toplamak emek ister emek!
Bizim tahtımızı yakında sen tek başına ele geçireceksin merak etme.Ulan ne saçma ergümanlar sunuyordunuz yav. Bu oyları toplamak emek ister emek!
Nerde omurgasız varsa seviyorlar bizim suçumuz yok ki, vasıfsız Fuji, hain Rociante, omurgasız balık Jinbei...O da bir ihtimal canım ama biz ne yaptıysak.
Bu anket herhalde Rosa zamanı açıldı tabi bizde Luffy ile ilgili muhteşem analizler yapıyorduk. Çekemeyenler kozunu burada paylaşmış.
Harbi Fuji var birde kolsuz herif
Yeniledikçe Zorolar artıyor.Bizim tahtımızı yakında sen tek başına ele geçireceksin merak etme.
Nerde omurgasız varsa seviyorlar bizim suçumuz yok ki, vasıfsız Fuji, hain Rociante, omurgasız balık Jinbei...
Ben vs aldırmam biri saçma sapan yerde tartışma başlatırsa ve karaktere bir şey derse tartışırım. Benim gidip Crocodile ile ilgili tartışma başlatıp il yorumu yazdığım bir mesaj zor bulursun.Sen konuşma asıl yahu Crocoyu sokmadığın ya da aldırmadığın vs kalmadı. Başka vslere git bak her yerde Croco geçiyor.
Olum senden başka insanlar Croco ile ilgili tartışamaz mı ya da Croconun zayıflıkları hakkında konuşamaz mı? Ne zaman biri bir şey dese sanki haber alıyorsun. Adamlar cümlelerini tamamlamadan Alabasta manga sayfalarıyla bombardıman yapıyorsunBen vs aldırmam biri saçma sapan yerde tartışma başlatırsa ve karaktere bir şey derse tartışırım. Benim gidip Crocodile ile ilgili tartışma başlatıp il yorumu yazdığım bir mesaj zor bulursun.
@Daredewill Olmayacak şeyler görmek siz Dof fanlarının ortak rüyası galiba. .D