Selim, MW ve sen 50'şer oy almışsınız bana laf atıyorsunuz bir de utanmadan.Birinci olduğumuz tek alan yanılmıyorsam.
Fanını görmediğim Jinbe 11 oy almış benim ki çok normal.
Selim, MW ve sen 50'şer oy almışsınız bana laf atıyorsunuz bir de utanmadan.Birinci olduğumuz tek alan yanılmıyorsam.
Üzülme @NALAKA . Eskiden de size vermemişim. Bireysel düşün, mutlu ol.
Arkadaş Croco soğutma konusunda tüm fan gruplarından daha çok iş yapıyor aslında tek başına.Birinci grup murup değil direk @Sir Crocodile olması gerekirdi.Zorocuların hepsi bize oy atmış, daha sonra bunun devrimcileri var. Luffycileri var. Say say bitmez çekemeyen herkes Doffy samaya oy atmış. Bizim bir etkimiz yok, karakterin kendisini çekemiyorlar.
o 18 oy sırf senden dolayı ..
Çarmıh işte
Diğer konularda önümüzü kesiyorlar evet diyecek olana da hayır dedirtiyorlar toplum baskısı ile.Birinci olduğumuz tek alan yanılmıyorsam.
Olum siz benim hakkımda yazdıkça oyum düşüyor. 16 olmuş oyum, nereye yürüseniz halk karşı tarafa geçiyorArkadaş Croco soğutma konusunda tüm fan gruplarından daha çok iş yapıyor aslında tek başına.Birinci grup murup değil direk @Sir Crocodile olması gerekirdi.
Diğer konularda önümüzü kesiyorlar evet diyecek olana da hayır dedirtiyorlar toplum baskısı ile.
Zorocular çoklar soğutanları illa ki vardır da siz 3 kişi nasıl bu kadar oy almayı başardınız?@Millennium Wizard @Daredewill biz neden bu ankette birinciyiz la biri açıklasın? Neden yani?
Öyle birşey imkansız yakında görürsün.Olum siz benim hakkımda yazdıkça oyum düşüyor. 16 olmuş oyum, nereye yürüseniz halk karşı tarafa geçiyor
Böyle giderse 10'a falan düşeceğim
Yok lan ben kimseyi soğutmam benimle tartışanlar bilir. Oy atanların çoğu da zaten bir anlık olaydan atmıştır tahmin edebiliyorum, zaten çoğu aktif üye bile değil.Öyle birşey imkansız yakında görürsün.
Şu anketi oku ama tersten, aslında Fuji 150 biz 5 olmalıyız .  croxo bir gözükse yeter, o tek başına 1. olur. @Millennium Wizard @Daredewill biz neden bu ankette birinciyiz la biri açıklasın? Neden yani?