Darius neden Fransa'ya göç eden Kuzey Afrikalı fenotipi gibi duruyor onu çözemedim. Swain'in olmaması da ilginç.
Ben de karizmatik, Guts benzeri bir tip beklerdim. Ancak olması gerektiği gibi. Pers İmparatoru'nun isminden esinlenilmiş sonuçta.Darius neden Fransa'ya göç eden Kuzey Afrikalı fenotipi gibi duruyor onu çözemedim. Swain'in olmaması da ilginç.
Bunu bilmiyordum. Animasyonu yapan şirket Fransız olduğu için bu tarz gitmeleri biraz can sıkıcıydı ama Darius buradan esinlenildiyse mantıklı. Leblanc'a rework gelse güzel olabilir. Tasarımı çok iyi duruyor.Ben de karizmatik, Guts benzeri bir tip beklerdim. Ancak olması gerektiği gibi. Pers İmparatoru'nun isminden esinlenilmiş sonuçta.
Piltover - Zaun sezonu ile Noxus hikayesini Mel üzerinden bağlayacaklar işte. Gayet makul ve mantıklı bence. Mel'in anasını kardeşini öldüren oluşum Noxus'ta. Piltover ve Zaun'dan çıkıp Noxus'a gidecek Lol hikayesinde başka karakter yok. Bir Ezreal var, o da ilk sezon bile işlenmedi.Sezon tanıtımı diyorlar ama Noxus, Amasya'da geçecek olan Runetera dizisi geleceği zaten söylenmişti. Yeni Dizi büyük ihtimalle Noxus'ta geçecek. Seri hakkında bir kaç endişem ve hoşnut olmadığım şeyler var. Arcane ikinci sezonunun etkisini de bende ciddi oranda azalttı. Bunlardan biri de Mel karakterinin saçma bir şekilde baskınlığı. Mel güzel ve karizmatik bir kadın. Ancak gelecek dizilerin onun etrafında dönmesini istemiyorum. Anlatılacak çok hikaye varken; kadınlar arası dönecek entrikanın diziler boyunca konu edilmesini istemem. Büyük ihtimalle gelecek dizileri Mel ve Le-Blanc karakterlerinin mücadeleleri etrafında şekillendirecekler. Sonra da bir sürü karakterin hikayesi hiç edilecek. Arcane'in ilk sezonunu çok sevmemdeki sebeplerden biri; sevilebilecek bir çok karakterin olmasıydı. Bir karakteri sevmesen de seveceğin karakterleri bulma ihtimalin vardı. Viktor, Jayce, Vander, Heim dede, Jinx, Vi, Caitlyn, Ekko, Silco, ilginç yan karakterler ve dahası sayılır. Ancak 2. sezon ise büyük düşüştü benim için. Saçma sapan, önceden çözülmesi gereken hikayeleri uzattıkça uzattılar. Milletin sevmemesinin ardındaki sebebi anlayabiliyorum. Çünkü beni de sıktı.
Ben de şahsen Darius ve Draven'ın etrafında gelişen hikayeleri görmek isterdim. Çünkü konumları ve hikayeleri gereği daha kapsamlılar. Tam underdog'tan yükseliş hikayesi çünkü bu iki kardeşin hikayesi. Lakin bunu yapmayacaklar. Onun yerine Mel ve Le-blanc entrikalarının baskın olduğu hikaye izletecekler. Swain'in hikayesini de Heim kadar gösterirler. Sonra Amasya'ya geçeriz. Orada Mel ile Lux ordu toplar bir yerlere savaş açarlar. Sonuç: herkesin hikayesini anlatamayız. Ama Mel'i anlatmak çok önemli.
Daha başka seçimler olabilirdi. İlla ki hikayeyi bağlamak zorunda değiller diye düşünüyorum. İlerde bağlamak istiyorlarsa bağlasınlar. Ancak şu an için pek gerek yok.Piltover - Zaun sezonu ile Noxus hikayesini Mel üzerinden bağlayacaklar işte. Gayet makul ve mantıklı bence. Mel'in anasını kardeşini öldüren oluşum Noxus'ta. Piltover ve Zaun'dan çıkıp Noxus'a gidecek Lol hikayesinde başka karakter yok. Bir Ezreal var, o da ilk sezon bile işlenmedi.
Darius'u gösteriyorlar Freljord'da işte. Orada başarılı olamayıp geri döndüğünde Swain'in darbe yaptığını görecek. Trailer darbeden önceki dönemi gösteriyor. Noxus'taki Tarikat hala duruyor, önceki krala çalıyor onlar, Swain gelince düşman olacaklar.
Fazla pesimistsin bence. Mel'in hikayesi kara gül dışında bence de en az ilgi çekici olandı ama geleceğe yatırım olsun diye ön plandaydı ikinci sezonda bence. Yeni dizide rolü Arcane'deki Jinx/Vi gibi olmaz bence. Mel bana daha önemli bir karakterin yada olayın ön ayağı olacak bir karaktermiş gibi geliyor. Bir de karakter gelişimi olsun, zayıflıkları olsun, aşkı, kötü yanları olsun her şeyini işlediler. Bundan sonraki rolü yardımcı karakterden öteye geçmeyecektir.Sezon tanıtımı diyorlar ama Noxus, Amasya'da geçecek olan Runetera dizisi geleceği zaten söylenmişti. Yeni Dizi büyük ihtimalle Noxus'ta geçecek. Seri hakkında bir kaç endişem ve hoşnut olmadığım şeyler var. Arcane ikinci sezonunun etkisini de bende ciddi oranda azalttı. Bunlardan biri de Mel karakterinin saçma bir şekilde baskınlığı. Mel güzel ve karizmatik bir kadın. Ancak gelecek dizilerin onun etrafında dönmesini istemiyorum. Anlatılacak çok hikaye varken; kadınlar arası dönecek entrikanın diziler boyunca konu edilmesini istemem. Büyük ihtimalle gelecek dizileri Mel ve Le-Blanc karakterlerinin mücadeleleri etrafında şekillendirecekler. Sonra da bir sürü karakterin hikayesi hiç edilecek. Arcane'in ilk sezonunu çok sevmemdeki sebeplerden biri; sevilebilecek bir çok karakterin olmasıydı. Bir karakteri sevmesen de seveceğin karakterleri bulma ihtimalin vardı. Viktor, Jayce, Vander, Heim dede, Jinx, Vi, Caitlyn, Ekko, Silco, ilginç yan karakterler ve dahası sayılır. Ancak 2. sezon ise büyük düşüştü benim için. Saçma sapan, önceden çözülmesi gereken hikayeleri uzattıkça uzattılar. Milletin sevmemesinin ardındaki sebebi anlayabiliyorum. Çünkü beni de sıktı.
Ben de şahsen Darius ve Draven'ın etrafında gelişen hikayeleri görmek isterdim. Çünkü konumları ve hikayeleri gereği daha kapsamlılar. Tam underdog'tan yükseliş hikayesi çünkü bu iki kardeşin hikayesi. Lakin bunu yapmayacaklar. Onun yerine Mel ve Le-blanc entrikalarının baskın olduğu hikaye izletecekler. Swain'in hikayesini de Heim kadar gösterirler. Sonra Amasya'ya geçeriz. Orada Mel ile Lux ordu toplar bir yerlere savaş açarlar. Sonuç: herkesin hikayesini anlatamayız. Ama Mel'i anlatmak çok önemli.
Yani kesin bir şey diyemem ama bence Ionia'nın işgalinin bitmesinden 1 2 yıl öncesine denk geliyor ikinci sezon finali.Bu Arcane zaman çizgisinde nerede yer alıyor bilen var mı?
https://leagueoflegends.fandom.com/wiki/Timeline
3 kız kardeşin savaşını merak ediyorum. Sonsuz uçurumun inşaası vs. ama 9-10bin yıl öncesi.
Benim pesimistliğim 2. sezondan dolayı. Yine iş çıkarırlar ama benim sevebileceğim türden olmayacağını biliyorum. Çünkü nasıl ve kimlere odaklanacaklarını gösterdiler bence.Fazla pesimistsin bence. Mel'in hikayesi kara gül dışında bence de en az ilgi çekici olandı ama geleceğe yatırım olsun diye ön plandaydı ikinci sezonda bence. Yeni dizide rolü Arcane'deki Jinx/Vi gibi olmaz bence. Mel bana daha önemli bir karakterin yada olayın ön ayağı olacak bir karaktermiş gibi geliyor. Bir de karakter gelişimi olsun, zayıflıkları olsun, aşkı, kötü yanları olsun her şeyini işlediler. Bundan sonraki rolü yardımcı karakterden öteye geçmeyecektir.