Sen Red'in hayallerini bilemezsin agamın istekleri çok başkaydı.Red Usta senin beklentin bu yöndeydi sanırım.
Sen Red'in hayallerini bilemezsin agamın istekleri çok başkaydı.Red Usta senin beklentin bu yöndeydi sanırım.
Öylece uyarlanmayacak sonuçta değil mi ? Le Blanc'ın oyun lorunda olan resimlerinde hep bir çocuksu p.çlik havası vardı. Yeni Le Blanc da hoşuma gitti. Ancak orijinal halini tercih ederim.Red Usta senin beklentin bu yöndeydi sanırım.
Darius hariç ben baya memnunum. Darius'u steroidsiz yaptıkları için kırgınım.Öylece uyarlanmayacak sonuçta değil mi ? Le Blanc'ın oyun lorunda olan resimlerinde hep bir çocuksu p.çlik havası vardı. Yeni Le Blanc da hoşuma gitti. Ancak orijinal halini tercih ederim.
Darius'u bilemedim. Sonuçta esinlenildiği tarihi kişilik belli. Ancak Guts benzeri biri olarak görmek beni mutlu ederdi. Vladimir, "Arcane'de benzerini gördüm lan ben" demiştim. Diğerleri iyi.Darius hariç ben baya memnunum. Darius'u steroidsiz yaptıkları için kırgınım.
Biz Skyrim'deki Vampirler gibi Kan Lordu Vlad istiyorduk onun yerine Alacakaranlık jön vlad yapmışlarRed Usta senin beklentin bu yöndeydi sanırım.
Oyundaki hali daha kötü la emo olmamış en azından.Biz Skyrim'deki Vampirler gibi Kan Lordu Vlad istiyorduk onun yerine Alacakaranlık jön vlad yapmışlar
@Arthur Morgan bayılmıştır şimdi xD
Dünyanın içinden geçmesin derken ? Adam hem yaşayan hem ölüler diyarını fetih etti daha nasıl geçecek ?Sırf morde dünyanın içinden geçmesin diye Rell diye bir şampiyon yaratmak zorunda kaldılar.Lore de çok güçlü çünkü. Şimdi de Karagül tarikatı için Mel'i yarattılar.
Bu evrende herkes birbirini nötürlüyor.
Yaratmak zorunda kalmadılar. Para kazanmak zorunda oldukları için yarattılar. Çünkü yazar ne isterse o olur. İsterse Teemo bordo bereli taktiğiyle Morde'yi eşek cennetine boylatırSırf morde dünyanın içinden geçmesin diye Rell diye bir şampiyon yaratmak zorunda kaldılar.Lore de çok güçlü çünkü. Şimdi de Karagül tarikatı için Mel'i yarattılar.
Bu evrende herkes birbirini nötürlüyor.