Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Arcane (2021-2024)

Vladı bende beğenmedim , Elise de serideki gibi olsa daha taş olurdu sanki bilemedim. Şimdi tipleri değişik olanların hepsinin tipini oyunda da değiştirirler. Vlad reis aramda denk gelirsen oynanırsın artık :oleyo2:
Elise maske takıyordu gibi. Hepsinin tipi bir değişik olmuş. Darius, tam iran coğrafyasından biri gibi olmuş. Millet fransız diyor. Kafamdaki Fransız tipi bir tık farklı. Ayrıca bir tık sıska olmuş.

Elise maske takıyordu gibi. Hepsinin tipi bir değişik olmuş. Darius, tam iran coğrafyasından biri gibi olmuş. Millet fransız diyor. Kafamdaki Fransız tipi bir tık farklı. Ayrıca bir tık sıska olmuş.
Darius olması gerektiği gibi. Genç hali orada ve adını aldığı karakter pers imparatoru ne olacğdı, millet saçma biçimde ağlıyor. Art-oyunda biraz daha beyaz diye hebele yapmanın ne anlamı varmış. Tüm karakterler olmuş. Vlad beğenilmedi o da toy göründüğü için. Ha dizi içinde değişe bilir malum vlad kendisini genç gösteriyor basit yani. Oyun içinde böyleydi den çıkamadı bronzlar...

Leblanc bebeğimin splash artını çok beğeniyordum ama oyun içi kötü duruyordu.Animasyondaki halini de hiç beğenmedim,çok farklı bi karakter olmuş alakası yok.O kaşlar ne öyle.
Lor'daki hali çok iyi, keşke bu şekilde reworkleseler.Saç rengi falan müthiş.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 4, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık