Adam adayı sırtlıyor gibi algı yapma be base luffyi yendi adil anca g4 galibiyeti bile şaibeli luffy yonkou lvl olunca ip oldu gördü gününüNe diyor ne diyor
Atlama ipi en azından ölüp ölüp dirilmedi.
Edit:Adayı havada uçururken aynı zamanda ölüp dirilebilen bir tanrıyla savaşan adam senin çerçevenden ancak bu kadar anlaşılabir.
Teachle zorum yok yazdığım şeyi anlayabilecek olsa keşke teachi görür görmez saldırmadan.Teachi olaya katmasa rahat edemeyecek bir arkadaş kendisi büyük dertleri var teachle ne zorlarına gidiyor anlamış değilim.
Teachle zoru olmayan adam konu dahilinde değilken olaya teachı dahil etmez bırakalım bu işleri bir sürü örnek varken ilk akla teach örneği gelmez buranın konusu bu değil zaten tartışılacak yer de burası değil.Teachle zorum yok yazdığım şeyi anlayabilecek olsa keşke teachi görür görmez saldırmadan.
@MD. Teach yorumu okuyup mantığı anla Bi önce iki örnek vermişim teach ver diye saldırı koduna geçmişsinnika kevgire çeviremedimi
-bikaç panel atayım atlama ipi reis için.
en güçsüz amiralle en güçlü yonkouyu kıyaslayıp genel yargıya varmak çok komik yonkocu 2 sağ kol ayarı adama kaybeden bm ile akainuyu 80 lik rayi görüp kaçan teachi felan katıp genel konuşayım bende istersen aramaki en azından daha sonra sizi avlayacağım diyor adamda korku yok
Senin 5 örneğinden 4 ü teachtır algı değiştirmeye çalışma şimdi kabullende bari helal olsun kabullendi diyelim.@MD. Teach yorumu okuyup mantığı anla Bi önce iki örnek vermişim teach ver diye saldırı koduna geçmişsin![]()
Atlayan sensin 4 yonkodan en rezil BM ve aka, ray den kaçan teach ten örnek verdim adam aramaki örneğini verdi genelleme yaptı bende bu ikisini belirttim genelleme yapayım o zmn dedim rezil olan 2 yonkou var çünkü sende teachi görüp atladın.Senin 5 örneğinden 4 ü teachtır algı değiştirmeye çalışma şimdi kabullende bari helal olsun kabullendi diyelim.
Bir yenisini daha ekle o zaman G2 açıp Gabani haklar dediğin adama dön bir bak ne olmuş yine yanıldın.Atlayan sensin 4 yonkodan en rezil BM ve aka, ray den kaçan teach ten örnek verdim adam aramaki örneğini verdi genelleme yaptı bende bu ikisini belirttim genelleme yapayım o zmn dedim rezil olan 2 yonkou var çünkü sende teachi görüp atladın.
gaban sağlam adammış ama şimdi g2 ile kaido döven adamın gaban acoc ve g2 ile yenmesi lazımdı :/Bir yenisini daha ekle o zaman G2 açıp Gabani haklar dediğin adama dön bir bak ne olmuş yine yanıldın.
Hakisiyle sırtlaması daha büyük olay ama sen bilirsin.Momoyla vs atan adamla da kıyaslamamAdam adayı sırtlıyor gibi algı yapma be base luffyi yendi adil anca g4 galibiyeti bile şaibeli luffy yonkou lvl olunca ip oldu gördü gününü![]()