Ah bi devamını getirseler, ondan sonra yaşananları.müziklerinden kurgusuna kadar 10 numara bir seri. İlk başta bir şey anlamasan da devam et sadece o Jormungand'ın ne olduğunu anladığına bile değecek
Son sahnede çok süperdi be
Ah bi devamını getirseler, ondan sonra yaşananları.müziklerinden kurgusuna kadar 10 numara bir seri. İlk başta bir şey anlamasan da devam et sadece o Jormungand'ın ne olduğunu anladığına bile değecek
Monster.Psycho - Pass
Monster
Claymore
Akame ga Kill
Black Lagoon
Bu serilerden hangisine daha önce başlamamı tavsiye edersiniz ?
İlk iki benzer birbirine ve ikiside favori serilerim arasındadır, ayrıca death note tadı verir. Bunlardan birinden sonra claymore, en son black lagoon iyi gider. Akame ga kill serisini izlemedim ve okumadım.Psycho - Pass
Monster
Claymore
Akame ga Kill
Black Lagoon
Bu serilerden hangisine daha önce başlamamı tavsiye edersiniz ?
Claymore'da doğaüstü var. Monster'ın kurgusu çok sağlamdır ve basit sahnelerden bile çarpıcı şeyler çıkartılmış. Maraton yapmaya da müsait. Kararı sen ver. İkisinin sonu da tatmin edici değil yalnız. Özellikle Claymore'unki. Monster'ın sonu daha çok hayal kırıklığına uğratıyor ama. Seri 10 puanlık, sonu 6-7 puanlık felan, öyle düşün. Yine de 10 puan verdirtmişti bana.Açıkçası konularını okuduğumda Monster, Psycho-Pass'a göre daha çok Death Note izlenimi veriyor. O yüzden Monster'a daha yakın hissediyorum kendimi
Peki, seçenekleri 2 ye indirdim. Monster'la mı başlıyım yoksa Claymore ile mi ? Hangisi daha iyidir sizce ?
Çok fazla seri tükettiğim söylenemez. Daha yeni yeni başladım sıraya dizmeye fakat gördüğüm kadarıyla zaten çoğu serinin sonu tatmin edici şekilde bitmiyor maalesef ki Japonların huyundan mıdır suyundan mıdır nedendir bilinmez, adamlar çok iyi başlıyor, çok iyi devam ediyor ancak bitirmeye gelince donlara yapıyor Death Note'ta bile hayal kırıklığı yaşamıştım ben açıkçası :/Claymore'da doğaüstü var. Monster'ın kurgusu çok sağlamdır ve basit sahnelerden bile çarpıcı şeyler çıkartılmış. Maraton yapmaya da müsait. Kararı sen ver. İkisinin sonu da tatmin edici değil yalnız. Özellikle Claymore'unki. Monster'ın sonu daha çok hayal kırıklığına uğratıyor ama. Seri 10 puanlık, sonu 6-7 puanlık felan, öyle düşün. Yine de 10 puan verdirtmişti bana.