Gecelik malzememi çıkardım çok şükür eyvallah :T
Sidonia iyidir de animasyonuna alışırsan.-Higurashi no Naku Koro ni
-Knights of Sidonia
-Trigun
Herhangi birini izleyen var mý, tavsiye eder misiniz?
-Higurashi no Naku Koro ni
-Knights of Sidonia
-Trigun
Herhangi birini izleyen var mı, tavsiye eder misiniz?
Afro Samurai izlemiş miydin?Bana kan , vahşet , aksiyon tarzı bir anime önerin la :/
Bende izliyorum ama pek bi muhteşemliğini göremedim :|Müzikle içli dışlı serileri sevenler bu sezondan Shigatsu wa Kimi no Uso'ya bir baksın. Muhteşem bir seri olmuş bence.
Müzikler, sahneler??? Sarışın kızın sahnesi muhteşemdi. Piyanocu çocuğun piyano çalamamasını da çok güzel resmetmişler. Senlik değil galiba :xBende izliyorum ama pek bi muhteşemliğini göremedim :|
Bu tarzda sadece biraz Nodame Cantabile izledim ve NANA yı bitirdim. NANA biraz daha farklı katagoride olsada Nodame Cantabile ye biraz benziyor sanırım.Müzikler, sahneler??? Sarışın kızın sahnesi muhteşemdi. Piyanocu çocuğun piyano çalamamasını da çok güzel resmetmişler. Senlik değil galiba :x
Hikayeyi övmedim ki zaten. Kaldı ki bu bölümde önümüzdeki bölümlerde aşk olaylarının başlayacağının sinyali verildi ki hikaye kısmında benden biraz daha eksi alacak. Serinin içine müziklerin güzel yerleştirildiğini düşünüyorum. Müzikli serileri çok sevdiğim için aşk olaylarına rağmen yarışma formatında ilerlerse benim için hala muhteşem olacak. Sakamichi no Apollon'u deli gibi sevme nedenim de buydu. Zaten yukarıda oldukça öznel bir yorum yaptım. Garip serileri bile sevebilirim ben. Bazı serileri de tek bir noktası yüzünden nefret edebilirim veya çok sevebilirim. Bu seride de yarışmada seçilen müzikleri çok sevdim ve tek bir neden benim için bu serinin muhteşem olmasını sağladı. Senin için olmayabilir doğaldır.Bu tarzda sadece biraz Nodame Cantabile izledim ve NANA yı bitirdim. NANA biraz daha farklı katagoride olsada Nodame Cantabile ye biraz benziyor sanırım.
Sonra kızın büyük ihtimalle hasta olması , oğlanı müziğe döndürmeye çalışması falan pek güzel bir senaryo gibi gelmedi bana. Müzikler desen serinin müzikleri değilki onlar.
Yani demek istediğim izlenebilecek bir anime ama daha 5. bölümden muhteşem lik bir anime olduğunu düşünmüyorum
Sanırım Detroit Metal City istediğin gibi bir seri. Ben izlemedim ama. Bir bakabilirsin.Müzikleri rock tarzı, romantizmi varsa cıvık olmayan, herhangi bir anime biliyorsanız önerir misiniz? (Mecha ve Military türü olmazsa iyi olur)