Sonu ilgilendirmiyor.Seri içinde çıkmasını istediğim karakter,meyve ve bir kaç olay var.Bunlar olsun yiter banaNarutodan sonra herşeyden şüphelenmeye başladım sanki one piece de sonunda tatmin etmeyecek serilerin,dizilerin çoğunda olduğu gibi.![]()

Sonu ilgilendirmiyor.Seri içinde çıkmasını istediğim karakter,meyve ve bir kaç olay var.Bunlar olsun yiter banaNarutodan sonra herşeyden şüphelenmeye başladım sanki one piece de sonunda tatmin etmeyecek serilerin,dizilerin çoğunda olduğu gibi.![]()
Valla öyle karakter zor bulunur garip birşey alışılmışın dışı.Benzer seri bilmiyorum çok seri tüketmedim ama izlenecek seri önerebilirim animelist varsa atarsan daha kolay olur.Sonu ilgilendirmiyor.Seri içinde çıkmasını istediğim karakter,meyve ve bir kaç olay var.Bunlar olsun yiter banaNaruto olayıda tamamen fanlara göre bitiş.Varsa önerin böle kısa alayim bu arada.Mako gibi karakterde olsun tabi içinde
![]()
O dediğin yok ya.Madem sonra bi listemsi bişi yapar yazarımValla öyle karakter zor bulunur garip birşey alışılmışın dışı.Benzer seri bilmiyorum çok seri tüketmedim ama izlenecek seri önerebilirim animelist varsa atarsan daha kolay olur.
Arkadaşlar daha öncede yazdım bir daha yazayım. Zankyou no Terror tarzında fazla doğaüstü güç olmayan bir anime arıyorum.Saf komedi serisi ve romantizm serisi olmasın.Bunlar arka planda işlenebilir.Şimdiden teşekkürler.Eski yapım olmamasıda tercihimdir.
Psycho-Pass tam istediğin özelliklere uyuyor, onun dışına tam olarak aynı tarz olmasalar da gizem, gerilim, dedektiflik, strateji gibi unsurları barındıran ve gerçekliğe yakın olan şu seriler var; Steins;Gate, Btooom!, Hyouka, Another..
İzlemeyin zaten bunu. İnsanı mahvediyorArada bir bakarım bu konuya Rainbow: Nishakubou no shichinin yazan varmı diye ama sonuç hep hüsran