hunterrun
gintama kaçıncı bölümden sonra zevkli hale geliyor ? Önceden başını izlemiştim ilk bölümleri sıkıcı diye bırakmıştım
İlk iki bölüm filler..Bleach de olduğu gibi 20 bölüm dayan sonunda hikaye giricek diye birşey yok..Genel bölümler tekli tekli oluyor..Arada 3-4 bölümlük efsanevi arclawr geliyor.O arclardan birine kadardayanırsan hastası olursun elbet...Ama ben 3. bölümden sonra sıkılmadan izledimgintama kaçıncı bölümden sonra zevkli hale geliyor ? Önceden başını izlemiştim ilk bölümleri sıkıcı diye bırakmıştım
Karaktelere ısınamadıktan sonra Arcların bir anlamı olmaz bence :/http://www.yorozuyasoul.com/gintama/arcs Buradan arc listesine bakabilirsin ama 1-2 bölümlük filler komik bölümleri de çoktur. İstersen bütün seriyi izle istersen buradan arcları izle.
SN önce çıktı ama,sonrayı anlatıyor.Zero da bırak.SN tam çoluk çocuk savaşı.Seri tamamlansın dersen izle,ama sarmaz hani.Fate/Stay Night'a hiç bulaşmadan zeroyu izleyip bitirdim.
Bunların ilişkisi nedir? SN daha önce çıkmış galiba. En baştan snyi izlemek daha mı mantıklı olurdu?
Şimdi izlemem gerekiyor mu? Ayrıca bu yıl sn nin yeniden çekimi çıkıyormuş, direkt ondan mı başlasam?