Yolculuklu, maceralı bir şey istiyosanız Kino no Tabi izleyin.
İlk iki bölüm fillerdır zaten o yüzden bende başta sevmemiştim ama benim için OP ile eşit derecede olan serilerden biridir Gintama..cevaplar için çok çok teşekkür ederim
Slam Dunk ve Beelzebub bu ikisini izlemiştim özellikle slamdunk gerçekten güzeldi bazı yerlerde gülmekten gözümden yaşlar gelmişti
gintama 3-5 bölüm kadar izledim ama hiç gülmedim ilerisi güzelse izlemeye devam edebilirim bu animenin ilerisi nasıl ?
diger önerilen animeleri daha önce izlemedim onlara bakacağım
teşekkürler
Güzeldir ama ilk bölümlerde ciddiyetsiz bir anime olarak gelebilir. Kesinlikle öyle değil. Zaman olaylarına girip de içine etmeden çıkması bile yeterli benim için. Ana karakterin girdiği bir çıkmaz da var. Olağanüstü. Bayılacaksın oraya.Bu Steins;Gate'i izleyen birisi anlatsın, nasıl bir şeydir tavsiye eder misiniz?
Zamanda yolculuk, zaman paradoksları falan seviyorsan kesinlikle izlenmesi gereken bir yapım..Bu Steins;Gate'i izleyen birisi anlatsın, nasıl bir şeydir tavsiye eder misiniz?
Güzeldir ama ilk bölümlerde ciddiyetsiz bir anime olarak gelebilir. Kesinlikle öyle değil. Zaman olaylarına girip de içine etmeden çıkması bile yeterli benim için. Ana karakterin girdiği bir çıkmaz da var. Olağanüstü. Bayılacaksın oraya.
Teşekkürler yorumlar için. İndirmeye başlıyorum o zamanZamanda yolculuk, zaman paradoksları falan seviyorsan kesinlikle izlenmesi gereken bir yapım..
Psycho-Pass tam istediğin özelliklere uyuyor, onun dışına tam olarak aynı tarz olmasalar da gizem, gerilim, dedektiflik, strateji gibi unsurları barındıran ve gerçekliğe yakın olan şu seriler var; Steins;Gate, Btooom!, Hyouka, Another..süper güç içermeyen yada az içeren zankyou no terror tarzı film tadında anime önerebilecek var mı?