KHR 20-25 bölüm kadar diş sıktırabilir ama izlemeye değer bence, değeri çok bilinmeyen bir seri. FT ile kıyaslamaktan kasıt hangisinin daha iyi olduğuysa, KHR derim.Arkadaşlar daha önce bir kaç bölüm katekyo hitman reborn izlemiştim pek sarmamıştı.
Fairt tail ve reborn u izleyenler bu ikisini kıyaslayabilir mi?
Ona göre dişimi sıkıp izlemeye devam edicem.
Fairy tail tabi kiArkadaşlar daha önce bir kaç bölüm katekyo hitman reborn izlemiştim pek sarmamıştı.
Fairt tail ve reborn u izleyenler bu ikisini kıyaslayabilir mi?
Ona göre dişimi sıkıp izlemeye devam edicem.
Bu müthiş coşkun sayesinde müthiş bir seri ile tanışmış oldum çok teşekkür ederim güzel insanBu forumda artık TAKAMURA MAMORU- sama’yı savunucam
Rica ederim şu an 3. Sezondayım. 4. Ye geçicem muazzam tek kelimeyleBu müthiş coşkun sayesinde müthiş bir seri ile tanışmış oldum çok teşekkür ederim güzel insan
Azzzz geliyor azzzz ( toplam 4 sezon sanırım şu an) bitince tekrar izleyecem kesinGelmiş, geçmiş ve gelecek en iyi spor temalı seriye başlayan insanlar görüyorum. Mutluyum. Bir seri düşünün ki aksiyonu ayrı komedisi ayrı zirveye oynasın. Ippo böyledir işte.
3. Sezondan sonra mangasına geçtim. 714 deyim çok başarılı gerçektenGelmiş, geçmiş ve gelecek en iyi spor temalı seriye başlayan insanlar görüyorum. Mutluyum. Bir seri düşünün ki aksiyonu ayrı komedisi ayrı zirveye oynasın. Ippo böyledir işte.
780 lerden sonra türkçesini bulamadım eğer sen bulursan yazar mısın buraya3. Sezondan sonra mangasına geçtim. 714 deyim çok başarılı gerçekten
Tamamdır780 lerden sonra türkçesini bulamadım eğer sen bulursan yazar mısın buraya