Bu forumda artık TAKAMURA MAMORU- sama’yı savunucamHajime no ippo, abi izleyin izlettirin ki bence burda ki çoğu kişi izlemiştir. Bu saatte kalkıp duvarı yumruklayacam
Takamura maçı aşııırııı kalite
Tartışmasız en iyi serilerden biri bana göre. Komedisi bile efsanedir, komedi serilerinin hiçbirine gülmediğim halde Hajime'de baya gülmüştüm.Hajime no ippo, abi izleyin izlettirin ki bence burda ki çoğu kişi izlemiştir. Bu saatte kalkıp duvarı yumruklayacam
Takamura maçı aşııırııı kalite
Sabahtan beri kahkaha atıyorum kdlgöhööfTartışmasız en iyi serilerden biri bana göre. Komedisi bile efsanedir, komedi serilerinin hiçbirine gülmediğim halde Hajime'de baya gülmüştüm.
Evet jujutsu kaisen gayet güzel gidiyor fakat 1 bölüm izleyip de hafta boyu beklemek sıkıyor insanı yani en azından beni sıkıyor anime bitsin öyle izliyeyim diyorum merak edip yine açıp izliyorum.Ben de Jujutsu'ya başladım, gayet güzel gidiyor. Kimetsu gibi bunun da önü gayet açık. Animesi bittikten sonra mangaya geçilebilir. Haftalık takip edip tartışmaya değer bi seriye benziyor.
muazzzamlar abi muazzzamSabahtan beri kahkaha atıyorum kdlgöhööf
Bu ikilinin yaptıklarına şuana kadar izlediğim bütün komedi animelerinden fazla güldüm.muazzzamlar abi muazzzam
Ya geçen gece gülme krizine girdim. kendime engel olamıyordum durduramıyordum kendimi o kadar fazla güldümBu ikilinin yaptıklarına şuana kadar izlediğim bütün komedi animelerinden fazla güldüm.