İyi iyi.Daha çok güldürdü ama o da olur
İyi iyi.Daha çok güldürdü ama o da olur
Bir kaç bölüm izledim fazla kan var, bir ara mangasına da bakmıştım gereksiz bence izlemeyinNetflix'de sürekli gözüme çarpan Baki'yi izledim sonunda. Fikrim mi? Kesinlikle izleyin harika bir ötesi bir anime çıktı. Dövüş sanatları, vahşet, atmosfer, sağlam karakterler... Yok yok.
Şu konuda bile bana zıt bir şeyler söylemeyi başardın ha. Hem bizim forum kan ve vahşeti seviyor tmm mı.sBir kaç bölüm izledim fazla kan var
Tamam, Sadece abartı vahşet var demek istemiştim o kadarŞu konuda bile bana zıt bir şeyler söylemeyi başardın ha. Hem bizim forum kan ve vahşeti seviyor tmm mı.s
Yok bea haksızlık ediyorsun bence. Her animeden bir sanat eseri olmasını bekleyemeyiz zaten. İzlerken keyif veriyorsa tamamdır o iş. Ben aldım o keyfi, izlenir her türlü. :/Tamam, Sadece abartı vahşet var demek istemiştim o kadar
Çaktırmadım ama çok zorluyor hain seri, hani gözüm dolmuyor değil ara sıra :$İyi iyi.
Hee. Şimdi böyleyse kim bilir ilerde nasıldır.Çaktırmadım ama çok zorluyor hain seri, hani gözüm dolmuyor değil ara sıra :$
Violet ile ilgili bir sahnede de fena zorlanacaksın o vakit. Güzel bir sahne kendisi, hissettiriyor o anı iyice. Anne&kız bölümü de çok iyi, gerçi oradaki hissin karşılığının iyiyle uzaktan yakından alakası yok :|Çaktırmadım ama çok zorluyor hain seri, hani gözüm dolmuyor değil ara sıra :$
AynenHee. Şimdi böyleyse kim bilir ilerde nasıldır.