One piece gibi yan karakterlerde önemli bu seride o zamanHayır.
Ama zaten esas oğlan sık sık yana kaydığından yetişkinlerin savaşını bol bol görüyoruz.
Mesela son (muhtemelen) 50 sayıda falan esas oğlan yoktu.
One piece gibi yan karakterlerde önemli bu seride o zamanHayır.
Ama zaten esas oğlan sık sık yana kaydığından yetişkinlerin savaşını bol bol görüyoruz.
Mesela son (muhtemelen) 50 sayıda falan esas oğlan yoktu.
Yan karakter olayını one piece ile kıyaslamak hakaret oluyor yalnız.One piece gibi yan karakterlerde önemli bu seride o zaman
tamamdır teşekkürlerYan karakter olayını one piece ile kıyaslamak hakaret oluyor yalnız.
Bu seride zorlama bir "esas oğlan, arc düşmanını yener" düsturu olmadığından yan karakterler harcanmıyor.
Serinin kendisi güzel.Asıl 2 önemli karakter var .Dayak yiyorlar,tecrübeleniyolar ve sonunda tabikide artık olgun bir meyve haline gelmesini bekliyorsun.Ama gelemiyor çünkü seri bitiyor.Ve sen seriyi bitirdiğinde boşlukta kalıyorsun.Aslında seri devam etsede gelemez çünkü öyle bir arc düşmanı çıkıyor ki seride mümkünatı yok o seviyeye birinin gelmesine.Sadece buda değil seride sempati duyabileceğin harika kötü karakterler var ve bunların bir amaçlari var.Bu karakterler ve amaçlarıda ortada kalıyor.ÇÜNKÜ SERİ DEVAM ETMİYOR!Arkadaşlar xhunter nasıl bir anime tavsiye ediyormusunuz
Ben de çocuk var diye başlamamıştım uzun süre. Sonra 140 bölümü 6 günde falan bitirmiştim. Bayağı güzelBaşlıycam da küçük çocuk var pek sevmiyorum ana karakteri kuçük çocuk olan animeleri seri ilerledikçe büyüyormü
tavsiyen için tessekurler bakalım güzel heraldeBen de çocuk var diye başlamamıştım uzun süre. Sonra 140 bölümü 6 günde falan bitirmiştim. Bayağı güzel
Bakalım izlemeyi düşünüyorumSerinin kendisi güzel.Asıl 2 önemli karakter var .Dayak yiyorlar,tecrübeleniyolar ve sonunda tabikide artık olgun bir meyve haline gelmesini bekliyorsun.Ama gelemiyor çünkü seri bitiyor.Ve sen seriyi bitirdiğinde boşlukta kalıyorsun.Aslında seri devam etsede gelemez çünkü öyle bir arc düşmanı çıkıyor ki seride mümkünatı yok o seviyeye birinin gelmesine.Sadece buda değil seride sempati duyabileceğin harika kötü karakterler var ve bunların bir amaçlari var.Bu karakterler ve amaçlarıda ortada kalıyor.ÇÜNKÜ SERİ DEVAM ETMİYOR!
Bir Zankyou no Terror, Shigatsu wa kimi no uso, Boku Dake Ga İnai Machi, Psycho Pass filan at yüzüne bakman betıl şonenlerin. Tabii onların keyfi ayrı.Izlemeseydim keşke. Gün geçtikçe One Piece'den daha iyileri olduğunu görüyorum en iyim olmaktan çıktı artık.