Fate Zero'yu izleyeceksin ilk. Sonra da Fate Stay Night 2014.Fate serisin de de sıra karışık , nerden başlayacağımı bilemedim
2006 yapımından başlayacağım galiba çıkış yılına göre
Dediklerimi izle diğerlerini izleme.
Fate Zero'yu izleyeceksin ilk. Sonra da Fate Stay Night 2014.Fate serisin de de sıra karışık , nerden başlayacağımı bilemedim
2006 yapımından başlayacağım galiba çıkış yılına göre
teşekkürlerFate Zero'yu izleyeceksin ilk. Sonra da Fate Stay Night 2014.
Dediklerimi izle diğerlerini izleme.
Bende beğenmiştim baya, güzel distopik ve karanlık bir seri. Kurozuka ve Texhnolyze animeleride buna benzer, sevenleriler bunlarıda sever. Ergo Proxy'de bunlara benzer ama ben ısınamadım hiç ergo'ya...Casshern Sins. Muhakkak izlenmesi gereken özellikle seinenseverlerin kaçırmaması gereken bir başyapıt.
bazı cevaplanmamış sorular kalıyor ama önemli değil. Bence seri vermesi gereken şeyi veriyor. Kurozuka'nın düzgün altyazısı yok. Ergo ve diğeri hazırda bekliyor öyle. Ergo çok beğeniliyor aslında ama ilerleme konusunda şikayetler duymuştum.Bende beğenmiştim baya, güzel distopik ve karanlık bir seri. Kurozuka ve Texhnolyze animeleride buna benzer, sevenleriler bunlarıda sever. Ergo Proxy'de bunlara benzer ama ben ısınamadım hiç ergo'ya...
Turkanime.tv de fansub versiyonu yüklü, başka çevirmen tarafından çevrilmiş. Altyazi.org'daki altyazı değil yaniKurozuka'nın düzgün altyazısı yok.
Abuk subuk altyazı notları yok değil mi :/Turkanime.tv de fansub versiyonu yüklü, başka çevirmen tarafından çevrilmiş. Altyazi.org'daki altyazı değil yani
Kurozuka'da, her bölümün girişindeki kabuki yapan adamın, en sondaki "yoiii" deyişi ayrı bir hoşuma giderdi
Bu akım yeni çevirilerde moda oldu, günümüz gençliği işte kanları kaynıyor, kendilerine hakim olamıyorlarAbuk subuk altyazı notları yok değil mi :/